Sofiel Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2014 Ben bayadır lucid olabiliyorum ama şunu farkettim ki lucid olmaya başladıgım zamanlar daha cok rahatsız edılıyorum bıtakım gorunmeyen varlıklar tarafından. Lucid olmadıgım zamanlarda normal oluyorum sızce cekıyo mu bı alakası var mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 lucid tamamen zihinde gerceklesir. eger astral olsaydi rahatsiz edilmeler anlasilirdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 teşekkürler yorum için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Varlık olaylarında yapacağın şey,duşa girip temizlenmek ve odanı arındırmak olacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 merak ettiğim lucidle alakası olup olmadıgı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Kendi yarattığın korkuyla alakalı bence. Lucid rüya alana müdahale değildir o yüzden bu sebeple rahatsız etmezler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Lusid çalışmaları dolaylı yönden farkındalığınızı etkiler .. Bağlantıyo da siz kurun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sticker Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Lusid çalışmaları dolaylı yönden farkındalığınızı etkiler .. Bağlantıyo da siz kurun Biraz daha açıklar mısınız? Açıkçası ben bu konuda çok bilgili değilim. Bildiğim kadarıyla Lucid rüya rüyada olduğumuzu fark etmek ve rüyaya müdahale edebilmek olayı öyle değil mi? Varlıklarla ilgisi nedir? Daha doğrusu "farkındalığın" varlıklarla ilgisi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eamane Lossehelin Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 tabikide var. lucidliğin zihinle yada bilimle hiçbir alakası yok. bilim korkak insanlar tarafından uydurulmuş bir yalandır zaten. astrala çıktığında seni daha iyi takip ederler yani sana daha yakın olurlar. eğer yanına gelmelerini istemiyosan odanı ve evini gül suyuyla temizle. ayrıca bir muskaya ihtiyacın var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 yani lucid olmamın varlıklarla alakası var mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uykucu Anarsist Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Bilim hakkındaki görüşünü begendim ama arkadaşımız lusid den bahsediyor astral seyehatten değil... Lusidi abartmaya gerek yok. Ben basaramasam da altı üstü rüyada farkına varmak hepsi bu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eamane Lossehelin Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Lucidlik bir cesit astral seyahattir yani ruhunu ozgurlestirmektir, ruhun ozgurse diger varliklara yakinligin artmis demektir. Daha dogrusu kapilarin acilmaya baslamistir. Aslinda eglenceli olan lucidligi insanlar ne yazikki korkulariyla birlestirmis durumda. Evet onlara daha yakin olursun ama sana zarar verip vermemeleri tamamen senin elinde. Baska canlilar konusunda gercekten rahatsizlik duyuyorsan bana mesaj atabilirsin sana yardim edebilecegimi dusunuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Aleister Crowleyin dediği gibi astral projeksiyon beden uyurken zihnin uyanık kalmasıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Rüyada olduğunun farkında olunca ne oluyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Rüyada olduğunun farkında olunca ne oluyor? rüyayı dilediğin gibi kontrol edebiliyorsun astral projeksiyon, hipnoz vb. şeylerede zemin hazırlıyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 rüyayı dilediğin gibi kontrol edebiliyorsun astral projeksiyon, hipnoz vb. şeylerede zemin hazırlıyor...Sen yaşadın mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Sen yaşadın mı? zihinsel olarak şartlandığımda istediğim zaman yapabiliyorum ama cidden ilk alıştırmalar çokçok sıkıcı düzenli olarak farkındalık veya teknik çalışman gerekiyor daha sonrasında zaten beyin rüyanın farkında olduğunu anlayınca seni rüyadan atmaya çalışıyor sende süreyi uzatıp rüyada kalmaya çalışıyorsun ki işin en sinir bozucu ve en sıkıcı kısmı burası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Her konu ne kadar basit sizler için. Ne o ya lusid? Basit herkes yapıyor yılda bir defa doğru şartlar oluştuğun da yaşadığınız lusid için bunu söylemek kolay. Kendi yolunu bulmuş biri için lusid yada daha kompleks çalışmalar için basit yada zor kavramı olmaz. Öncelik kendi farkındalığını arttırmaktır. Kendi farkındalığını arttıran birey için yol ''amaçtır'' eğer bu yola girdiyseniz zaten yaşadığınız değişimleri gözlemler ona göre hareket edersiniz. Varlıkları hissetmeye başlamak lusid ile değil farkındalığın artması ile alakalı olur bu durumda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Farkındalık kötü bişey hissetme konusunda baya hassasım. Demekki bu rüyamada yansıyo. Teşekkürler o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sticker Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Lucidlik bir cesit astral seyahattir yani ruhunu ozgurlestirmektir, ruhun ozgurse diger varliklara yakinligin artmis demektir. Daha dogrusu kapilarin acilmaya baslamistir. Aslinda eglenceli olan lucidligi insanlar ne yazikki korkulariyla birlestirmis durumda. Evet onlara daha yakin olursun ama sana zarar verip vermemeleri tamamen senin elinde. Baska canlilar konusunda gercekten rahatsizlik duyuyorsan bana mesaj atabilirsin sana yardim edebilecegimi dusunuyorum. Başka canlılar konusunda rahatsızlık duyma konusunda yardımlarınızı özel mesaj yerine buraya yazabilir misiniz? Bence bu durumda olan çok kişi var mesela ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eamane Lossehelin Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Buraya yazmak isterdim ama bu gibi sorunlar ne yazikki genel olarak degil kisisel olarak duzeltilebiliyor. Ama bu durumdaki herkese en buyuk onerim korkudan korkmamaniz gerektigi. Aslinda gayet dogal olan bu olay insanlarin uzerinde cok buyuk korkular yaratmis durumda ki bu da normal bir sey cunku insan merak ettigi her seyden korkar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Buraya yazmak isterdim ama bu gibi sorunlar ne yazikki genel olarak degil kisisel olarak duzeltilebiliyor. Ama bu durumdaki herkese en buyuk onerim korkudan korkmamaniz gerektigi. Aslinda gayet dogal olan bu olay insanlarin uzerinde cok buyuk korkular yaratmis durumda ki bu da normal bir sey cunku insan merak ettigi her seyden korkar İnsan bilmediği ve deneyimlemediği şeylerden korkar. korku olmadan da olunmaz yoksa sınırlarımızı kaybederiz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eamane Lossehelin Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Tabikide. Soylemek istedigim korkacagimiz seyleri iyi bilmeliyiz. Sinirlarimiza gore korkmaliyiz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eamane Lossehelin Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Korkmaktan korkmayin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volshebnik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Lucid Dreaming, ruyalarinizin farkinda olma ve onlari kontrol edebilmedir. Gorulen seyler, adi ustunde, ruyadir. Yani, bilinc altinizda bulunan birtakim dusuncelerin size farkli acidan gorunmesidir. Ve bu yuzden gercekligi yoktur. Gordugunuz varliklar ve olaylar bilinc altinizin size oyunudur. Ancak astral seyahatte uyukuya dalma ve bilinc altina ulasma yoktur. Bilinc acikken ve beden uyanikken ruhun bedeni terk ederek seyahat etmesidir. Bu yuzden gorulenler gercektir. Ancak, beden bu sirada yari uyku yari uyanik halde olabilecegi icin, boyle bir durumda bilinc alti da etkisini gosterebilir. Yani astral seyahatte de gorulen her sey %100 gercektir denemez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.