Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2007 Katil nedir? -Cinayet işleyen... Cinayet nasıl olur? -Kan dökülür vs... Cinayet işleyen ne olur? -Sabıkalı olur, ceza alır... Sen hiç katil oldun mu? -HAYIR.... EMİN MİSİN? Dön ve bak şimdi aynaya Beden öldürülünce değil Ruh öldürülüncede katil olunur! Bedeni öldürmek için kan akıtırsın Ruhu öldürmek için kanını çekersin Kanı çekili acıyarak.... İncitirsin,içine bir acı daha eklersin... Çünkü ruh sabittir Beden elbet birgün yok olur.... O acı oraya yerleşir silemezsin Beden ölünce cezalandırılır... Katil derler sabıkana yazılır... Ama öldürülen o ruhların Bedelini ödeyen çıkmaz... Ruhların katili faili mechul olur.. Özgür bi sabıkalı olursun... Ve cinayetlerin devam eder... Öldürmeye kan akıtmadan kan çekmeye Devam edersin... Olano yaşayana ölüye o bedenin ruhuna olur Belki senin daha önce çok sevdiğin Belki seviyorum diyip zaman geçirdiğin insana olur Ona sevmeyi zehir edersin Sevmekten vazgeçmesine neden olursun... Sen sokaklarda serbest yine yeni yaşayan ölüler Yaratmaya çalışırken Senin yüzünden hayatı mahvolandan haberin yoktur... İçin rahatmı şimdi! Soruyorum sana sen hiç vinayet işledin mi? Unutma arkana dön ve bak hesap günü Farkında olmadan işlediğin kan akıtmadan kanını çektiğin Cinayetler karşına çıkacak... Neden öldürülülen ruhların katilleri sabıkalı sayılmaz Kan dökülmesimi kan çekilmesimi önemli sabıka için?.... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 bence kanın çekilmesi en büyük sabıka.......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 güzel bir yazı olmuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 sanırım hepimiz birer katiliz:confused:en iyimiz bile... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Yazı beni anlatıyor gbi... Çok güzel bir yzı saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Yüreğine,bileğine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim_reaper Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 aynen silent :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 aa ben bu yazıyı unutmuşum çok güzeldi bu arada ben yazmamıştım bunu yanlış anlaşılmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.