Falcon Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2014 Kişisel bir hayatımız var.Bunun içine ne ailenizi ne sevdiceğinizi ne de akşam çıkan dolunayı katın.Çünkü sadece algıladığınızdan ibaret.Bunun yanında bir macera oldugunu kolaylıkla söyliyebilirim.Televizyondaki gibi arka planda müzik olmadan,güzel tesadüflerin pek işinize yaramadığı ve aslında hazinenin varlığından emin olamadığınız bir macera.Varlıkla yokluk arasındaki sınırda yürüdüğünüz,hedeflerinizin oldugu ama hedefin en fazla hayalini görebileceğiniz falan filan... İlk adımları attığımı hatırlıyorum.Gülüşmelerin,basit bilmecelerin,çimenlerde yuvarlanmaların,minik aşkların,her gün oynanan oyunların oldugu adımlar bunlar.Sonrasında gelişen mutsuzlukları hatırlıyorum.Bunlar da aslında ilk başta basit olan mutsuzluklar.Hissedip unuttugum çok takmadığım mutsuzluklar.Ardından geceleri dolduran,neden sorularını sorduran,basit çözümler üretmeye çalışan,zihnin çukurunda dört dönmeye sebep olan o düşünceleri hatırlıyorum.İşte burada kayış kopuyor. O sırada hastlanıyorum.Hayatımda tam olarak böyle birşeyi hissettiğimi hatırlamamak gerçekten çok garip çünkü şuanda başka birşey hissetsem de emin olamıyorum gerçekliğinden.İlk önce gelip geçici birşey sanıyorum,sonrasında kurtulamadıgımı,battıkça battığımı,biraz daha düşünürsem çanağı kıracağımı hissediyorum.Daha fazla korkuyorum;delirmekten,kontrolü tamamen kaybetmekten...Sanırsam bu nokta tam da egoyu bırakıp,kontrolsüzlüğün gelişigüzel savruluşunda umarsızca mutluluğa dogru olan adımını görüyorum.Ama mutluluk sadece bir olasılık.Ne tadı var ne sanı.Korku bu kadar beni ele geçirmişken diğer duyguların tadlarını ayırt edemiyorum.Aklıma güzel kızlar geliyor,kuramayacağım yuva geliyor.Kimseyi kendi mutsuzluğumla rahatsız etmek istemiyorum. Sonra adına ''acı'' demeye başladık.Bu terimsel yaklaşımın onu sınırlandırdığını bir şekle şemale soktugunu açıkça görebilirsiniz.Böylelikle artık onu tam anlamıyla yaratmış oluyorsunuz,bir ad vermek budur.Artık acıya tam olarak inisiye oldunuz.Onun enerjisini yöneltmenize gerek yok.O hep akar içinizde,umutlarınızı köreltir,hayatınızı tıkar ve yaşamanıza engel olur.Zihninizde yok olmanın mutlak huzur ve şenlik olduguna dair düşünceler üretmeye başlarsınız.Hiçbişey hissetmek istemezsiniz,hepsinizden vazgeçmeyi göze alabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Zihninizde yok olmanın mutlak huzur ve şenlik olduguna dair düşünceler üretmeye başlarsınız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Ancak sorun şu ki asla tam olarak mutlak hissizliği yakalayamayız nefes aldığımız sürece... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Falcon Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Bu önemli değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Mesele acı değil acıdan zevk almak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.