darqrose Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2014 Sevilen sıkıcı olmayan TED videolarını paylaşmaya özen göstericem. Programı anlama çabamın sebebi Elif Şafak' ın konuşması oldu. Bir kadın olarak ve türk olduğu için gözümde büyüdü büyüdü ve program sonunda bir Türk yazardan bu kadar etkilendiğim için şaşırmıştım. Oysa ki bizim bütün öğretilerimiz amerikan filmlerinde ve dizilerindeki esas repliklerden ibaretti. Benim ülkemde hala ışık var mı bilmiyorum belki ölene kadar bir ışıkta ben yakarım belki de Denizin annesi olurum. Bu bile bana yeter. Dan Gilbert: 'Gelecekteki ben' psikolojisi | Talk Video | TED.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Burdan başlamalıydım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Bilişim mühendislerinin bizimle ilgili her bilgiye erişebilmesi üzerine. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Hintli bir genç icadıyla bütün dillerde bütün kaynaklara anadilimiz ile ulaşabilme imkanı sağlayacak uygulamasını tanıtmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sticker Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Lütfen devam. Çok etkileyici Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 https://www.ted.com/talks/toby_shapshak_you_don_t_need_an_app_for_that?language=tr https://www.ted.com/talks/nancy_lublin_texting_that_saves_lives?language=tr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Biraz kendi içimize yönelelim dedik bilmek sorumluluktur bu yüzden kimse bilmeyi istemez ama bilirsek sınırların ötesine geçeriz sınırların ötesi korkunçtur kesinlikle ama orda size ait bir dünya var ve neyi en çok yapmaya korkuyorsak en çok onu yapmak zorundayızdır bunları yapmadan anlamanın ve anlatmanın imkansız olduğu gerçek. Bu ülkede yetişen insanların en büyük düşmanı aileleridir bunu bütün samimiyetimle söylüyorum tanıdığım en gerçek ve en çok kendisi olan kişiler ailelerine karşı gelebilen kişilerdi çok güzel zamanlardı kendi gerçeğini özünü yaşamak için ben bunu yapacağım sen istesende istemesende diyebilme cesarettir. Aileleri olmadan varolamayacağını düşünen insanlar var. Şu bir gerçek ki aileler çocukları hakkında basit düşünür sizin neyi mutlu edeceğini en güzel şeylerin sizi mutsuz edebileceğini asla düşünemez zengin olmanızı o kapasite yoksa zengin biriyle evlenmenizi ister bu kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
imam Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Teşekkür ederim konu için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 şahsen bir çok videosunu izledim ve çok beğendim beğeniyorum da çok bilgi verici konuşmalar En beğendiğim iki video ise : [video=youtube;__yTofXY-Kg] https://www.youtube.com/watch?v=oFR9aW4QCDo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Türk hamamlarında suyun kaldırma kuvveti: Türkler zevkine düşkün bir millet olduğundan hamama gidip buhar altında baklava börek yer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 [video=youtube;6-7P0nzZKi4] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 En iyi işleyen hikaye Yüzyıl, Çakallar Vadisi bunların ikisi türkiyenin üstünden balyoz gibi geçti Ama uyuyalım ne de olsa birşey yapmamız gerekince yaparız. İçinde ki cesareti öyle ustalıkla aldılar ki neyle yapacaksın sen neyle karşı koyacaksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Bu da türkün gücü olsa gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Onedionun kurucusu konuşmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Buraya gitmek lazım ya Anadolu meralarının kurucusu gençlerden biri giriş ücretsiz https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAAahUKEwjk8b-Dmc7HAhUBJSwKHRJcAbk&url=http%3A%2F%2Fanadolumera.com%2F&ei=cpjhVeTwOYHKsAGSuIXICw&usg=AFQjCNFrO468zViDXuzkVBktTFBpr086jg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Ölümle burun buruna gelmek bu olsa gerek. [video=youtube;7Fn-kig6kq8] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2016 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Timothy Ihrig: İyi bir şekilde ölmek için ne yapabiliriz https://go.ted.com/CyWU [/url] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.