AurorA Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2014 Grubu "Evolution of Music" isimli parçalarıyla tanıyıp diğer çalışmalarını da merakla takip etmeye başladık... Şimdiye kadar dinlediğim hiçbir parçaları beni hayalkırıklığına uğratmadı... Şiddetle tavsiye edilir. [video=youtube_share;aE2GCa-_nyU]http://youtu.be/aE2GCa-_nyU [video=youtube_share;qJ_MGWio-vc]http://youtu.be/qJ_MGWio-vc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Müzik çok bozmuş son 400 yılda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirama Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Grup özellikle Beyonce hayranı diye biliyorum. Ayrıca Youtube'taki vlogları beni çok güldürüyor. Kesinlikle bende öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Bu nedenle Beyonce hayranı olduklarını düşünüyor olabilirsiniz. Ben öyle bir bilgiye rastlamadım ama mümkün... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirama Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Bu video dışında grubun iki üyesi ayrı bir Youtube kanalında yükledikleri videolarda kendileri söylemiştir Beyonce hayranlıklarını. Bu da bir örneği: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
telekinetik Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 "I need your love" adlı coverı çoook güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3MteSlpxCpo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Ben de ilk daft punk parçasıyla tanımıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2014 Yan sınıflardan birinde çocuklar ellerine Daft Punk'ın sözlerinin yazılı olduğu kağıdı alıyorlar okuyorlar. Geldim yanlarına "Abi siz ne okuyorsunuz diye?", onlarda bana "Daft Punk" dediler. "Vay" dedim... "Daft Punk" sevenlerle tanışmak çok iyi falan dedim. Daha sonra telefondan şu şarkıyı açınca "Iyy... Bu ne ya?" falan dediler. -La oğlum hani Daft Punk seviyordunuz? -Abi bu Daft Punk değil ki? -Nasıl değil? Boru gibi Daft Punk. Daha sonra çocuklar bana Pentatonix'in Daft Punk şarkısını açtı ve ilk kez Pentatonixle tanıştım. İşte o yüzden bu elemanlarla aram iyi değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.