vhercle Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2007 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Süpermiş yaaa aynı Doğa Ve ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 güzel resim.. delirtme beni vhercle bu saattee... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 çok şekerler çok sağol vhercle,çok çok güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 :woot: yerimm şunlara bak:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 sizde sağolun arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 oyy cok sekerlerr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 cok guzellerrr.. coookk.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 ciiiciiilik işte bu yaaa:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 kıskandımmm:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 kıskanç tosbaa:rofl:kedileride kıskandı yaaa:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 hayvanlar insanlardan daha sevimli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ebyaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 benden daha duygusallar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 ağlatır............... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 hayvanlar insanlardan daha sevimli Katılıyorum insanlar güzel olanı anlamsızlaştırıyorlar hatta iğrençleştiriyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 ay bir resme bir konu ama kedi aşık biri olarak sağol diyeyim bari Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Madem öyle diyorsun işte urum bu resimleri sana ithaf ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 insan bu resimleri görünce hayatı çok seviyor bir de insanları düşünüyorum da hayvan olmak vardı yaniiii..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 çok süper yaaaaaaa bayıldımmm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 yalan dostum aşk diye birşey yokk, aşk dediğin 3 günlük eğlenceeee, bilemedin 5 gün sürsün kapılıptaa sürünen çoook. sinir oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 yalan dostum aşk diye birşey yokk, aşk dediğin 3 günlük eğlenceeee, bilemedin 5 gün sürsün kapılıptaa sürünen çoook. sinir oldum o nerden çıktı. Yapıp yıkıp sonra da yalansın dünya diyorlar herkes önce kendine bakmalı bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 cocukluğumuzda vardı böyle saf duygular...oyuncağımızı uzatır kötü düşüncelerden uzak bi sevgi sunardık karsımızdakine.. annemize sarılırdık sarıl sarıl bitmez diye severdik...şimdiyse bicoğumuz cıkarlarla sarılıyoruz... tavuk uzatıyoruz da kaz gelsin diye bekliyoruz işte.... bi çoğu pragmatik bakıyor aska sevgiye... bedenimizi büyütürken böyle saf duyguları barındıramayacak kadar küçülttük yüreklerimizi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Dolunay bu resimler çok tatlıııı ve bunları gördükçe ben kıskanıyorum işte:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 eh tabi böyle insanın içi gidebilir kıskanmak gayet insani bir duygu pınar boşver. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.