SystemFail Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2014 Richard Ayaoade in yönetmenliğini yaptıgı dramatik gerilim tarzındaki bu film, aslında utangaç bir gencin başından geçenleri anlatıyor, spoiler vermek istemiyorum arkadaşlar ancak mükemmel bir film mutlaka izleyin. Ve aranızda filmi tamamen kavrayabilen birisi çıkarsa banada açıklasın Komedi filmi olarak ta geçer ancak ben hiç gülemedim Tekrar izleyince gülünecek yerleride varmış ama Fragman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UmuTDemiR Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Güzel bir filme benziyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SystemFail Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 evet çok başarılı bir film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.