Antaeus Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2007 Bu konular hakkında bana yardımcı olucak kitaplar arıyorum.Yeni başlangıç ve giriş kitapları tarzında ise ve tavsiye edebilirseniz süper şahane olur Mümkünse sanal kitap olmasın okumak acı veriyo gözlere,ama olursa da olur ne yapalım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kuranes Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 okültizm ile ilgili biri olarak ilk önce şunu söylemeliyim ki bu konuda türkçe'ye çevrilen kitap sayısı bir elin parmagını geçmeyecek seviyede . okültizme giriş olarak türkçe'ye çevrilen okültizm hakkında en kapsamlı eser , 'büyünün cadılıgın ve okültizmin tarihi' . başlangıç bilgilerini bu kitapta bulabilirsin . (ki bunu ciddi olarak okültizmle ilgileneceksen kesinlikle okumalısın başlangıç bilgileri için çok ideal) bunun dısında tavsiye edebileceğim , kabalaya ilgiliysen 'zohar' ve 'kabalaya giriş ve sefer yetzirah' olabilir . biraz daha ezoterik istersen , hermes metinler&çalışmalar , gizli sırlar öğretisi gibi kitaplar olabilir . bunlar başlangış için idealdir .bunlar dısında , okültist papus'un 'reenkarnasyon' isimli kitabı olabilir veya aleister crowley'in 'ay çocuk' isimli kitabı . (aleister crowley özellikle tavsiye ederim.) yine aleister crowleyin liber legis'ini de okumanı tavsiye ederim . ancak tek liber legis olarak türkçeye çevrilmemiş bu . nette bulabilirsin ancak nette okumak gözü yoruyor dersen , bilinmeyen yönleriyle satanizm isimli bülent kısanın kitabında bulabilirsin . agrippanın 'gizli felsefe ya da büyü felsefesi' ni önerebilirim . aklıma gelenler bunlar şimdilik . kolay gelsin . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alfabeta Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 spiritualizm içinde öte dünya da yaşam ve tanrıyla sohbet serirsi sana ilk yardım edebilicek kitaplardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.