EunKyung Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2014 Parfüm için hangi markayı önerirsiniz bir kaç gün sonra arkadaşımın doğum gününe gideceğim güzel parfüm olsun diyorum ama echo gibime geliyor ama sizin değerli görüşlerinizi almak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Bruno banani (bayan) , tom ford violet blonde (erkek) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 bruno banani yi arkadaşımda görmüştüm çok güzel kokuyor ama böyle meyvalı bir koku olursa iyi olur echo nun kokusu gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
absymbohl Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Bayan icinse ; Boss Orange woman.. Erkek icin ise ; boss red.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 bayanlar için paylaşın lütfen boss orange woman.. hmm güzele benziyor ama yinede tipim değil =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Ben lolitayı beğeniyorum bide armaninin bi kokusu var o da çok güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 lolita nin görünüşü hoşuma gitti galiba onu alabilirim =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brooke Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Kadıınn için :christina aguilera dan signature ya da royal desire harıka bır koku Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Ben parfümlerin kişinin kişisel ve fiziksel özelliklerine göre seçilip kullanılmasından yanayım. O zaman bir bütünlük oluşuyor ve ortaya daha uyumlu bi sonuç çıkıyor tabi. Lolita önerilmiş; esmer tenli bir kadın Lolita sıksa, emanet eşya gibi durur üzerinde mesela. Lolita beyaz ten parfümüdür daha çok. Herkes bu kadar ince eleyip sık dokumak zorunda değil tabi. Ben sadece fikrimi belirtmek istedim. Bol şanslar hediye seçimi konusunda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkLadyHande Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Ben genelde yazın britney spears ın midnight fantasy parfümünü, kışında burberry - burberry kullanıyordum. Şimdi Calvin Klein Beauty aldım güzel kokuyor. Bu 3 ünün kokusuna bak eminim ki birisini seçersin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.