Melinoe Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2014 Chat'imiz bile yok en azından bu olsa güzel olabilir diye düşünüyorum. Yönetici arkadaşlar bu fikri bir düşünsünler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Whatsapp telefon numaralarını içereceğinden ve telefon numaraları da kişisel bilgilere dahil olduğundan yönetimin böyle bir şeye olur vereceğini düşünmüyorum. Şahsen ben bu şekildeki bir gruba dahil olmak istemezdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lordrream Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Üyeler arası olabilir belki ama site sorumluluk almaz almaması gerekir bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melinoe Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Üyeler arası tabi de yönetiminde onayı olmadan olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Yönetim neden ilgilensin sizin numaranızı kıme verdiğiniz ile ? ha sonradan '' dolandırıldım'' kandırıldım diye gelirseniz o bizi bağlamaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Söylenirken kolay ama uygulamada sıkıntı yaratır o iş Chat gibi düşünme bunu, chat bile akşamları belli saatler arasında açılıyordu. Bu sefer insanların günlük yaşantılarının büyük bir parçası olan telefondan bahsediyoruz sürekli elimizde kimin ne zaman müsait olacağını bilemezsin chatteki ortam aklıma geliyor telefon akşama kadar durmadan titrer durur yani sinir krizi geçirirsin Ayırca kimse numarasını vermek istemez Ha illa yapacaksan MessageMe kullan belki bir şansın olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Söylenirken kolay ama uygulamada sıkıntı yaratır o iş Chat gibi düşünme bunu, chat bile akşamları belli saatler arasında açılıyordu. Bu sefer insanların günlük yaşantılarının büyük bir parçası olan telefondan bahsediyoruz sürekli elimizde kimin ne zaman müsait olacağını bilemezsin chatteki ortam aklıma geliyor telefon akşama kadar durmadan titrer durur yani sinir krizi geçirirsin Ayırca kimse numarasını vermek istemez Ha illa yapacaksan MessageMe kullan belki bir şansın olabilir balcan aslında sen bu teknolojiden felan iyi anlayan bi arkadaşa benziyorsun olaya sen bir el atıversen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 balcan aslında sen bu teknolojiden felan iyi anlayan bi arkadaşa benziyorsun olaya sen bir el atıversen? Yahu yok ben öyle çok anlamam bu işlerden aslında ilgim varda zamanım yok yoksa forum için bir uygulama yapma fikri yok değil aklımda uzun zamandır fakat start veremiyorum bir türlü Tabi ne yönden el atmamı istediğinize bağlı olarak ufak tefek yardımım dokunabilir belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Yahu yok ben öyle çok anlamam bu işlerden aslında ilgim varda zamanım yok yoksa forum için bir uygulama yapma fikri yok değil aklımda uzun zamandır fakat start veremiyorum bir türlü Tabi ne yönden el atmamı istediğinize bağlı olarak ufak tefek yardımım dokunabilir belki gnoxis.com android uygulaması ile chat istiyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 gnoxis.com android uygulaması ile chat istiyoruz Hıhh işte bu ikisi de beni aşan konular Mod'larıda aşan konular site adminlerinin insiyatifinde hepsi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Hıhh işte bu ikisi de beni aşan konular Mod'larıda aşan konular site adminlerinin insiyatifinde hepsi en azından booge izin verse android uygulamasını yapar mısın?Hatta başka bir konudada dile getirmiştik biz ikna edelim sen hayata geçir http://www.gnoxis.com/google-play-gnoxis-57064-4.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 en azından booge izin verse android uygulamasını yapar mısın?Hatta başka bir konudada dile getirmiştik biz ikna edelim sen hayata geçir http://www.gnoxis.com/google-play-gnoxis-57064-4.html Başkan uygulamasını yaparım desem çok büyük bir laf etmiş olurum yani aylar sürer bir uygulama yapmak tek başıma tam olarak bir uygulama ortaya koymam pek mümkün görünmüyor ama zamanım olduğu sürece elimden geleni yaparım yani ne diyim yinede fazla umutlanmayın derim ben Beklentiyi ne kadar düşük tutarsanız o kadar az hayal kırıklığına uğrarsınız ^^ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 böyle grup olsa kafayı yerdim ben kendi arkadaşlarımdan bile sıkılıp sessize alıyorum..böyle grup olsa ya herkesi engellerdim yada programı kaldırırdım..neyse uzun lafın kısası olmaz bu iş....yani ben yokum:blink: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackLeads Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 paltalkta açabiliriz öyle dolandırma falanda olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Steamgear Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Whatsapp ta çok iyi oluyo zaten müsait olmayan kişiler grubu sessize alabilir istedikleri zaman kaldırırlar başka bir grubumuz vardı maji ile ilgiili herkes sorularını orda soruyodu çabuk cevap oluyodu bilgi paylaşımı bazen sıkıntılı oluyodu ama yinede oluyodu eğer böyle bişey yaparsanız ben kesinlikle varım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 en iyisi msn di. mail grubu gibi bir şey olursa ben katılabilirm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Üyelerin özelden kendi aralarında yaptıklarına bir şey diyemeyiz. Lakin site içerisinde bir başlıkla yapılabilecek böylesi bir organizasyona dahil olamayız. Destek veremeyiz ve sorumluluk kabul etmemekteyiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar