haarun Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2007 Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2007 + lan oğlum, bildiğin fener gibi işte, bas şuradaki düğmesine çalışsın... +noldu kurudunuz kaldiniz! heheheeh +... -abi ne oldu sustun? +durun lan cem yılmaz espirisi hatırlamaya çalışıyorum +oeehehah sıcahhh lan bunun ucu, ters duttuk herhal zopayı +kim sogan dogradi lan benim isin kiliciyla? ulan ulannnnn... +bi kere o eli bi indirelim. (ziyuvv..) +olm var ya dizecen buna şööle bir et bir domates bir patlıcan... cayır cayır. duman falan da yapmaz bu valla yanına da açtınmıydı bir ufak değme keyfine... +şimdi ödeyecen mi borcunu? +ben bunun aynısından tahtakalede gördüm almadım. +doktor bu neee? +hele bakiym bi cin mali mi? +bunu sahile götürelim mi lan? kızlar frizbi oynarken havada ortadan ikiye böleriz amma muhabbet olur ha +orjinalmi bu?yan sanayi abi bu.. +bu ne? - ışın kılıcı abi... +pilli mi bu? - he ya.. +lan olm pil dayanmaz buna , lpglisi yok mu bunun? - nası ya?!! +getir yarın tükana takarim ben buna ufak bi tüp rahat edersin, hadi canım. +olum kurcalamayın onu, ne kadar yakıyo o haberiniz varmı? +ust modeli var bunun arkadasta +gölgelerin gücü adına! +kesmez lan bu. bi kere sivri degil +bizim bacanak buna bi baksın;aynısını sanayide toplatır +aynısı tahtakalede 5 milyon +gerçek gibi lan! *zvooinn*.... +benim dayı oğlu almanyadan getirecek bundan. hem daha iyi o. Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.