indigo55 Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2014 EVet soru belli yaşadığım yerde kirpi bulunması neredeyse imkansız fakat 2 kez etrafımda bulundu.Şüphelenmemi sağlıyacak bir kaç ufak şey var da.Böyle bir paranormal varlıksa onun özellliklerine göre değerlendircem.Ne bileyim kirpi şekline girmeyi seven bir demon vb. var ise şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Buyuk sehirlerde kirpi gormeyeceginizi dusunuyor olabilirsiniz ancak boyle bir ihtimal var. Olayda paranormal bir durum oldugunu dusunmuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Anladım teşekkür ederim fakat aynı yerde görmedim kirpi pek de hızlı bir hayvan değil yani daha fazla açıklama yapmak isterdim ama zorla paranormal göstermeye çalışıyıomuş gibi görünmek istemem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 kirpi hızlıdır size göre. neden kirpi olmasın ben kendi bahçemde gece kaç kere gördüm ki çok içinde olmamakla şehirdeyim ama cinler hayvanlar kılığına girerler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 aslında şüphe duymamı sağlayan çocukluğunda bu tip işlerle karşılaşmış bir kadın var bir araa muhabbet ettiğim birinin annesi benim hakkımda arkamda beni takip eden bir gölge görmüş olduğunu söylemesi ama kadın benim bu tip işlere ilgi duyduğumu anladı.çocugunu kurtarmak için fazla hocaya gitmiş en sonunda biri yapmış ama uzak dursun falan demiş çocugununda uzak durmasını istiyor bu yüzden belki böyle bir şey demiş olabilir bu arada bahçede değilim yakınımızda gelebileceği orman ,koru vb .de yok ama zaten kirpiye neden dönüşssün ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fenomengo Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Eğer senin dışında da gören çoksa bildiğimiz kirpidir o. Fazla şaapma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Aynen ya koy şeysine. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 kirpinin üstüne gidilmez ondan olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birim Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Bende gecenlerde buyuk beyaz bi kus gordum bi metre onumden gecti netten gorsellere bakinca sahin oldugunu ogrendim yalniz yasadigim yer o kadar sicak ki onun orda yasamasi mumkun diil anlam veremedim sen paylasinca ben de paylasayim dedim :-) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 bende küçükken yatağımın altında kaz gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Eunkyung iyiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birim Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 bende küçükken yatağımın altında kaz gördüm :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 3 yıl yaşadığım evin bahçesinde kaplumbağa olduğunu gördüm istanbulun merkezinde:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilverCavalry Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Bende yaşadığım yerde hep ölü kirpi görürüm nası oluyosa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
defne Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 bu kirpi bana bir kız arkadaşımın söylediği şeyi hatırlattı. ağaçlık bir yerde yaşadığım halde, hayatımda 1-2 kere kirpi görmüşümdür. bir arkadaşım geçen yaz tatile gelmişti, 2 haftada rahat 10-15 kirpi görmüşüzdür. "ne zaman aşık olacak olsam hep kirpi görürüm" demişti o zaman:) tesadüf müdür bilmiyorum ama bu kış aşık oldu, ve hala aşk acısı çekmekte:/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 vay be kıza aşkı kirpi getiriyor. iyi ki size uğramamis bu kirpi bana bir kız arkadaşımın söylediği şeyi hatırlattı. ağaçlık bir yerde yaşadığım halde, hayatımda 1-2 kere kirpi görmüşümdür. bir arkadaşım geçen yaz tatile gelmişti, 2 haftada rahat 10-15 kirpi görmüşüzdür. "ne zaman aşık olacak olsam hep kirpi görürüm" demişti o zaman:) tesadüf müdür bilmiyorum ama bu kış aşık oldu, ve hala aşk acısı çekmekte:/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Bence afedersiniz arkadaşınız bahane arıyormuş çoğu kişide bu durum mevcut orda bulunması mantıklı olmayan hayvanların etrafta olması evet yani biraz iyimser bakarsak meleklerde şekle girebiliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
defne Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Bence afedersiniz arkadaşınız bahane arıyormuş çoğu kişide bu durum mevcut orda bulunması mantıklı olmayan hayvanların etrafta olması evet yani biraz iyimser bakarsak meleklerde şekle girebiliyor belki de bahane arıyordu, doğrudur. hepimiz aradığımız şeyleri bulmaz mıyız zaten? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
defne Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 vay be kıza aşkı kirpi getiriyor. iyi ki size uğramamis yok, bana aşkı unicorn getiriyor;) ah bi uğrasa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 defne silam cınım Acaba kirpi doğru olabilir mi? :rofl: Neyse Belkide böyle görmek istediğim böyle düşündüm ama ben bir şeyi düşünürken bu düşünceyide katarak ele alıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lightshadow Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Ekolojik denge öyle bozulmuş ki hayvan görünce etrafımızda, şaşırıyoruz, farklı anlamlar yüklüyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.