darknessofwhite Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2014 8 aydir üçüncü goz cakramda titresim oluyor.Rahatsız edici bir sey değil fakat buna anlam veremiyorum.Bazen isim olmadiginda titriyor bazen dekalabalik ortamda titriyor ve ozellikle hoslandigim insani konsantre olarak dusundugumde cok titriyor.Bu lonuyu bazi arkadaslarima da actim.Ucuncu goz cakramda titresim oldugu zaman ellerini oraya yaklastirdilar ve sicaklik geldigini soylediler ve aramizda manyetik bir cekim oldu.Biri bana ne oldugunu aciklayabilir mi?Ilginiz icin simdiden tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessofwhite Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 en azindan tahmin yürütemez misiniz?bu durumu çok merak ediyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 İlk sorum çakra açma çalışması yapıp yapmadığınız üzerine eğer çalışmalarınızı uzun süredir yapıyorsanız meyvelerini almak üzeresiniz diyebilirim ama eğer yapmıyorsanız bunun bir rahatsızlık olduğunu söylerim Biliyorum çok saçma gelebilir size ne yani çakra açma çalışması yapınca hastalık olmuyor mu diyebilirsiniz evet ama şu da var çakra açma çalışması yaparken 3. gözünüzün olduğu bölümde enerji toplanmaya başlar ve gündelik yaşamda da yaşayabiliyorsunuz bu hissi en azından ben öyle hissettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessofwhite Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Daha önce cakra çalışmasi yapmadim fakat rahatsizlik olduğunu sanmiyorum çünkü hoslandigim kisiyi düşünürken oluyo ozellikle bunun bence parapsikolojik bir aciklamasi var bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sharaldora Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2016 Birçok kişinin dediğine göre(profesör, usta bilirkişiler) insan ırkından bazı kişiler gerçek benliğine dönecekmiş. 5. Boyuta geçiş dönemi, yeni bir çağa başlama dönemi. Üçüncü göz diye adlandırdığımız yerdeki bez ruh ile bağlantılıdır. Bu yüzden böyle titreşimler oluyor diye düşünüyorum. Aynısını bende yaşıyorum. Size tavsiyem bol bol meditasyon yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crow Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2016 3. Göz çakrasının titreşimi çakranın kullanıldığı açıldığı yada enerji akışı olduğu için olur. Her çakranın üzerine elinizi koyduğunıuz zaman sıcak yada soğuk hava akışına benzer akış olur. Bu titreşimler her çakrada olabilir. Aslında bütün çakralar kalp gibi atar dikkat verirsek mıknatısla bir ileri bir geri yapar gibi hissiyatı olur. Muhtemelen 3. Gözünüzü çok daha aktif kullanıyorsun. Tüm çakralarını dengelemek için meditasyon yapmanı öneririm. Çakranın sürekli açık olması demek pozitif enerjilerin haricinde negatiflerede açık olduğu anlamına gelir. Telkinler ile çakranı kapatıp açabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.