elfpstrma Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2014 Merhaba şuan 27 yaşındayım 96 yılında dedemın mevludumde ıkı adet varlık gordum hala goruyorum ıkı metre boyunda kafaları sıvrı koni şeklinde sıyah heybetli varkıklar kafamı kaldırıp baktım uzerme gelıp secde eder gıbı Egılıp gıttıler ogunden sora hep goruntu leer gordum gun ıcınde neyaşayacaksam gosderdıler serıt serıt bu onıkı yaşına gelınce coğaldı ve sınema gıbı net gelmeye basladı 5 ocak 2011 de ananemı kundaklanmıs bebek gıbı gosderiler ve 7 ocakda ananem oldu ruyamdada aynı ve hepsı oluyor ve ruya gunlugu tutuyorum ruyada bılmedıgım yerlere gıdıyorum gunes kapısını ogrettıler orada tabletler varmıs o kapıya taktıgımda pramıttekı kucuk kap varmısmısda o acılacskmıs Sıgıllerımı yaktılar ruyamda uyandıgımda tum bacaklarımdakı Sıgıllerım yanmısdı. Korkumdan aglamısdım. Yanı suraya yazdıklarım ceyregı cepten pekdeyzamıyorum devrık cumlem varsa affola Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 cok ciddi bir anlatimmm hic yorum gelmemeside garipp kimbilirr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryze Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Biz ne yapabiliriz ki yorumdan başka tek söyleyebileceğim bir hocaya git. Sahte hoca diye korkarsan senden para almaz hakiki mürşit. Ve bunları o hoca seni kurtarsın diye söylemiyorum sana o varlıkları nasıl kullanılır öğretsin diye diyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnaCONDA Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Bu Tür Varlıklar Örneğin Bir Definenin Yerini Gösterebilirler Benim Büyük Dedem Hep Bahseder Sizin Anlattığınız Gibi Bir Varlık Yakalamış Ve Ondan Bir Çok Şey Öğrendiğinden Bahseder Ama Doğru Yolda Kullanılmalı.Bu Konuda Çok Şanslısınız Tabi Aynı Varlıksa Bunu Bir Medyumdan Ögrenebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryze Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Bu Tür Varlıklar Örneğin Bir Definenin Yerini Gösterebilirler Benim Büyük Dedem Hep Bahseder Sizin Anlattığınız Gibi Bir Varlık Yakalamış Ve Ondan Bir Çok Şey Öğrendiğinden Bahseder Ama Doğru Yolda Kullanılmalı.Bu Konuda Çok Şanslısınız Tabi Aynı Varlıksa Bunu Bir Medyumdan Ögrenebilirsin. Şanslımı talihsizmi o varlıklar kimdir bilmeden karar vermeyiz ki bizim bilme ihtimalimiz düşük. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 varliklar muthis yalan soyler cubbeli muslumanlarinin bile on lafindan sekizi yalandir derdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Ben de tuhaf tuhaf insanlar görüyorum anlamlandıramıyorum onu napıcaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Ben de tuhaf tuhaf insanlar görüyorum anlamlandıramıyorum onu napıcaz. Genel olarak insanlar tuhaf zaten Yalniz konuyu açan arkadaşın sıkıntıları farklıydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Bu cinler durduk yere size gozukmezler ya illaki ugrasmissindir onlarla "tuhaf" olmamali bence sana gore. Ve ya buyu. Amaaaan bende ugrasiyorum gormuyom ama onu napcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.