Jump to content

Bedensiz Varlıklarla Uğraşan Arkadaşlara

Jestem

Önerilen Mesajlar

Bir tavsiyem var. Uğraşmayın. İlla uğraşıcam diyorsanız sadece sizin değil, çevrenizdeki herkesin zarar göreceğini aklınızdan çıkarmayın. İki buçuk yıl sonra bu siteye bu tavsiyeyi yapmak için girdim. Ailemden gelen bir gücüm vardı, güveniyordum kendime bu yüzden. Dedem kendi emrine almayı denemişti bu varlıkları. Canıyla ödüyordu bedelini az kalsın.. Vefat etti sonra. Neden mi? ''Yaşlılık''. Ben ve kuzenim ondan kalan kitaplarla, yazılarla ailemizin ''mirasını'' devam ettirmeye kalkıştık. Benimle yaşıttı o. İntihar etti. Sebepsiz yere. Ya da en azından herkes sebepsiz yere ettiğini düşünüyor.. Uğraşmayın arkadaşlar. Çağırırsınız. Gelirler. Gitmezler. Gitmezler. Gitmezler. Sonra anlaşmaya kalkışırsınız. Anlaşırsınız. Ama bir verdiklerini beş isterler. Kaba kuvvetle göndermeye çalışırsınız. Ama zarar verebileceğiniz bedenleri yoktur. Çok güçlüdürler. 80 yıllık bir birikimi olan dedem onları kontrol edemedi. 5 yıllık, 10 yıllık bir eğitimi olan insanların bunu yapması imkansız. Biz hangi akla hizmet buna kalkıştık, bilmiyorum. Niye geldiler, bilmiyorum, çağrımıza neden cevap verdiler, bilmiyorum. Birşey biliyorum, eğer onları çok ağır tahrik etmezseniz size gelmezler. Onlarla arkadaşlık kurmak istersiniz. Olmaz bu. Onlar çok güçlüdürler, evet. Ama sizin kadar zeki değiller. Bir çıkar güderler mutlaka. Bundan uzak durun. Bir dost tavsiyesi, uğraşmayın. Bedeli çok ağır olur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
Bu konu artık başka yanıtlara kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...