paranormalfikir Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2014 [video=youtube_share;radad6C-uKo]http://youtu.be/radad6C-uKo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 ahlaktan ziyade icgudu degil mi bu? insanin dogustan gelen becerisi, bir sey bana zarar verecekse ondan uzak dururum, bu kadar basit bence, iyi kotu ahlak secimi degil. Ahlak -iyi-kotu kavramlari da zaten bizim bu icgudler dogrultusunda yarattigimiz kavramlar degil mi? baskalarinin bana zarar vermesini istemiyorum ben de onun icin zarar vermiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kranlots Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 vay be! cidden çok etkileyici fakat renkleri her seferinde değiştirerek deneseler daha mantıklı olurdu. Bebekler sarı olanı seçti ama iyi olduğu için değil sarıyı sevdiği için olabilir Her şey bi yana insan hayret ediyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Renk seçimi kişiden kişiye göre değişir, ancak yapılan çalışma sadece bu bebeklerden ibaret değilmiş. Bebeklerin %80'i aynı tepkileri vermiş. Renge göre hareket etselerdi ortaya farklı yüzdeler çıkardı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.