PurpleAngel Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2014 başlıktan anlamışsınızdır herhalde bu chat neden hala açılmıyor!!! kaç yıl oldu sırf bi iki kişi uygunsuz bişey söyledi diye elimizden almayın şu güzel şeyi moderatörler duyun sesimi chat i neden hala açmıyorsunuz!!!!!!!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 BİİİİZ CHATİ KAPATIK!!Problem? Şaka bi yana acılsa fena olmazda bu konuyu açtın diye uyarı bile alabilirsin moderatörler kararlı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Kaçıncı konu bu chat açılmayacak açılma gibi bir durumu da söz konusu değil chatin kapatılma nedeni bir iki kişi de değil. Eğer açmaya karar verilirse bu sizlere bildirilecektir onun dışında chatin açılması için ayrı başlık açmaya gerek yok konuyla ilgili olan başlıklardan devam edebilirsiniz ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Ben demiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Yazık ki bayan nazirella ya katılmak zorundayım bana göre böyle kalması iyi birde açıp açmamak moderatörlere kalmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vesnan Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 vbulletin chat eklentisinde sql acıgı vardır onun ıcın kurmuyorlar admin ile iletisime gecebilsem acıksız guzel bı chat eklentisi verebilirim sürüme uygun olarak ama :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PurpleAngel Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 açmaya karar verin o zaman ya da daha güzel bişeyini falan yapın üyelerle konuşmak çok eğlenceliydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 açmaya karar verilmiyor. isteyen özel mesaj butonu ile iletişim kurabilir. gnoxis özünde arkadaşlık ve muhabbet sitesi değildir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Gnoxis chat açılamaz, açılması teklif dahi edilemez (anayasa gibi adamım be) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 gnoxis chat açılamaz, açılması teklif dahi edilemez (anayasa gibi adamım be) siiiiiizzzzz harikasiniz!!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 chati istiyorsunuz diye açacak değiliz .. Kapatmasını en iyi biiiz bilirizzzzz biiizzzzzzzzzzz açsanıza olum chati valla açın ben eğleniyodum gizli gizli yada açmayın bu konuyu kullanalım chat niyetine Allah hayırlı chatler nasip eder inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Gülüyorduk ne güzel ama en iyisi bu cidden,arkadaşlık hatta aşk sitesine dönmüştü gnoxis. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Burası varken, paralel chat olur mu hiç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aidiyar Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Neler yeniye tıkladığımda çıkan en yeni konunun bu olması acı verici Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Neler yeniye tıkladığımda çıkan en yeni konunun bu olması acı verici Sitedeki ilk yorumunun bu konuya olması da ayrı bir acı verici:D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Gülüyorduk ne güzel ama en iyisi bu cidden,arkadaşlık hatta aşk sitesine dönmüştü gnoxis. Aşk mı?O kısmı biraz açsana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Açayım o kısmı,chat çok girmediğim bir alan olmasına rağmen ortamın kurulduğunu gördüm.Labali şakalar,saçma sapan cevaplar vb. gibi.Aşk için gelen neden olmasın? Geçmişe bir bakın belki yakalarsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lordrream Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Raidcall kullanılsa iyi olmaz mı ? Zor değil aman aman belli oda yöneticileri olsa ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 chat bana göre boş konuş alanı demek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Bencede açılsın yani doya doya saçmalayalım ama çok zaman kaybı oluyor ya çekimserim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Bencede açılsın yani doya doya saçmalayalım ama çok zaman kaybı oluyor ya çekimserim ben biraz kararlı ol bide seni chat moderatörü olarak görüyoruz yakıştıramadık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 biraz kararlı ol bide seni chat moderatörü olarak görüyoruz yakıştıramadık görüyoruz derken? bir sen görüyorsun herhalde merci yine de ya ben aslında açılması taraftarıyım bilin mi ama çok zaman harcadığımı hatırladım birden ondan öyle bi yorum yaptım yoksa sonuna kadar açılmalı yani buarada hiç bi mod takmıyor boşuna bu konu açılmış sayfa israfı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Gülüyorduk ne güzel ama en iyisi bu cidden,arkadaşlık hatta aşk sitesine dönmüştü gnoxis. chati açmıyorlarsa bende burdan arıyayım bari nasibimi varmı şöyle elektirik alabileceğim eli yüzü düzgün biri ? Sende çöpçatan tipi gördüm Tristiana sana soruyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Hehehe Benim aşkla,sevgiyle işim olmaz.Pek de anlamam zaten. ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Nasibini arayanlar bana ulaşabilir hemen anında 24 saatte kavuşturuyoruz evet yanlış duymadınız tam 24 saatte... Biz santral yönetimini uyguluyoruz bay yada bayanın karşısında istediği kişiden istediklerini not alıyoruz ve o kişiyi buluyoruz...Tam 24 saatte hemde... Dikkat edin %90 tanıdığınız kişiler karşınıza çıkabilir... Bu mesajı ciddiye alıp mesaj atan olursa fena bozuşuruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar