paranormalfikir Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2014 Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2014 http://youtu.be/W3h7__wvYzA Alıntı
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Yazar Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 10 yaşında ki çocuğun ilk 3'e gireceğini, videonun başındayken tahmin etmiştim. Alıntı
yelisss Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 aynen ben de onu tahmin ettim sevgisi daha saftır güzeldir hakeza öyle olmuş Alıntı
Balcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Beni alsalardı oraya görürdünüz, literatüre bomba gibi düşer bütün tabuları yıkar bilindik herşeyi altüst ederdim Alıntı
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Beni alsalardı oraya görürdünüz, literatüre bomba gibi düşer bütün tabuları yıkar bilindik herşeyi altüst ederdim Makineyi bozucam desene sen kısaca. Alıntı
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Beynin salgıladığı kimyasallar birçok etkene bağlı olabilir ya. Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.