paranormalfikir Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2014 http://youtu.be/W3h7__wvYzA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 10 yaşında ki çocuğun ilk 3'e gireceğini, videonun başındayken tahmin etmiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 aynen ben de onu tahmin ettim sevgisi daha saftır güzeldir hakeza öyle olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Beni alsalardı oraya görürdünüz, literatüre bomba gibi düşer bütün tabuları yıkar bilindik herşeyi altüst ederdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Beni alsalardı oraya görürdünüz, literatüre bomba gibi düşer bütün tabuları yıkar bilindik herşeyi altüst ederdim Makineyi bozucam desene sen kısaca. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Beynin salgıladığı kimyasallar birçok etkene bağlı olabilir ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.