defne Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2014 öncelikle merhaba, herkese iyi forumlar, benim doğa üstü yeteneklerim yok. sadece farkındalığım var. meleklerimle konuşurum mesela, hiç bir varlık duymadım ve görmedim (görmek veya duymak da istemiyorum ayrıca) ama hissederim. meleklerimle konuşurum arada, kalbimin sesini dinler ve ne dediklerini anlarım. sayılarla işaret verirler bazen, dikkat ederim. olacak olayların ışığını görürüm, gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini veya güzel olup olmadığını bilirim. farkındalığımı belli bir yaştan sonra aldım, ayrıca geliştirmek için bir çalışmam olmadı. gönül bağım olan kişilerle zihinsel bağım da vardır, duygularının ve düşüncelerinin tadını alabilirim, biri beni düşündüğünde bunu bilirim, telefon çalacağında veya mesaj geleceğinde her zaman anlarım. şimdi sorum şu: sevdiğim görevi icabı uzaktaydı. ve sorunlarımız vardı. bir gece konsantre olmuş bir şekilde sevdiğimi düşünüyordum. meleklerimle konuşuyor, içinden çıkamadığım bir konuda yardım istiyordum. sevdiğim erkeğin melekleri ile de konuşuyordum arada. onun meleklerini çağırıp, niyetimin iyi olduğunu, beraberliğimizin ikimizi de mutlu edeceğini, bütünün hayrınaysa bana yardımcı olmalarını, onunla konuşmalarını istiyordum. işte o gece, yine onun meleklerini çağırdım. melekleri hep ışık şeklinde vizyonlarım. ve kapkaranlık bir şeyler geldi. simsiyahtı. buz gibi. nasıl anlatılır bilmiyorum, kuyu gibi. o an boşluk ve soğuk hissettim. korktum. "iyi" değillerdi. hemen kalp ve zihin bağımı kopardım, bir daha da onun meleklerini veya varlıklarını çağırmadım. bu konu hakkında bilgisi olan var mı? o gece gelenler ona ait miydi? ya da ne olabilir? lütfen bir fikri olan benimle paylaşabilir mi? teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Kendi meleklerine sorabilirsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
defne Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Kendi meleklerine sorabilirsin.. Cevap için teşekkürler ama; Bahsettiğim gibi meleklerimi sadece hissediyorum. Bir şeyin iyi veya kötü olacağını anlıyorum. hiç direkt konuşmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lightshadow Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Tamamen zihinsel bir yorum olabilir gördükleriniz. Sevgilinizle aranızdaki sorunlar, bilinçaltınızı etkilemiş ve düşüncelerinize imajinasyona yada vizyonunuz (neyse artık) şekil vermiş olabilir. Pozitif Düşünce önemli tabi. Kendiniz hakkında ürettiğiniz pozitif düşünce size ışık olarak hissediliyorken, küçük bir negatif düşünce ile üretilmiş bir şey ise karanlık ve dipsiz görülebiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
defne Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Tamamen zihinsel bir yorum olabilir gördükleriniz. Sevgilinizle aranızdaki sorunlar, bilinçaltınızı etkilemiş ve düşüncelerinize imajinasyona yada vizyonunuz (neyse artık) şekil vermiş olabilir. Pozitif Düşünce önemli tabi. Kendiniz hakkında ürettiğiniz pozitif düşünce size ışık olarak hissediliyorken, küçük bir negatif düşünce ile üretilmiş bir şey ise karanlık ve dipsiz görülebiliyor. Cevap için teşekkür ederim. Bu olay 2 yıl önce oldu ve 1 yıldır sevgili değiliz. o gece bir şey geldi ve benim yaratımım değildi. (netim bu konuda) bir daha kimsenin meleklerini veya varlıklarını çağırmadım konuşmak için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sticker Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Aslında onlar da bir işaret olabilir mi. Aslında koyu renkte gelerek onun sana karşı duygusunu belli etmişler gibi geldi bana. Sana durumun olumsuz olduğunu göstermişler bir nevi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfpstrma Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 yuvarlak bir top büyüklüğü kadar boyutta gri koyu gri ve kara şekilde gelirler negatiflier kırmızıda aynı , mor florasan beyazı civit mavisi pozitiftir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
defne Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 sticker; olabilir tabii. ama bir duygu veya düşünce değildi hissettiğim. bir varlıktı. elfpstrma; evet, top şeklinde siyah ve iki taneydi yanılmıyorsam. ama gözlerim açık değildi. gözlerim kapalı içime yoğunlaşmıştım. yani kalp gözümle gördüm(kalp gözü mü deniyor ona bilmiyorum) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Sevgilinizin meleklerini çağırırken başka varlıklar bunu fırsat bilmiş olabilir. Siyah enerjisel boyutta negatif olarak yorumlanır ki zaten sizde bunu fark etmişsiniz. Bir daha ki sefere önce kendinizi korumaya alıp daha sonra melekleri çağırmanızı öneririm. Sevgiler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
defne Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Sevgilinizin meleklerini çağırırken başka varlıklar bunu fırsat bilmiş olabilir. Siyah enerjisel boyutta negatif olarak yorumlanır ki zaten sizde bunu fark etmişsiniz. Bir daha ki sefere önce kendinizi korumaya alıp daha sonra melekleri çağırmanızı öneririm. Sevgiler. evet, meleklerle konuşurken kendimi korunuyor sanıyordum. gerçi gelenlerin beni ürkütmekten başka zararı olmadı ama; bir daha tanıdık olmayan şeyleri çağırmamayı öğrendim:) cevap için teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kibeleh Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 sticker; olabilir tabii. ama bir duygu veya düşünce değildi hissettiğim. bir varlıktı. elfpstrma; evet, top şeklinde siyah ve iki taneydi yanılmıyorsam. ama gözlerim açık değildi. gözlerim kapalı içime yoğunlaşmıştım. yani kalp gözümle gördüm(kalp gözü mü deniyor ona bilmiyorum) Korunmamızı nasıl yapmalıyız ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ergül Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 haha onlar melek değiller onlarla irtibatını kopar ! seninkinlerde değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
omercftc1 Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 nasıl çağırdın anlatırsan sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sexxx Dreams Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 haha onlar melek değiller onlarla irtibatını kopar ! seninkinlerde değil Cin olduklarını mı düşünüyorsunuz, bana da öyle geldi de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
defne Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Onlardan korunma ihtiyacı hiç hissetmedim. ama farklı zamanlarda korunmak için içimden dua okurum sevgili Kibeleh. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NewWorldOrder Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Korunmamızı nasıl yapmalıyız ? Yaydığınız ruhani titreşimler sayesinde diğer varlıkları kendinize çekersiniz. Ve yaydığınız titreşimler; ne tarz varlıkları size çekeceğinizide belirler. Bu noktada yapmanız gereken yaydığınız ruhani titreşimleri kontrol altında tutmaktır. Bunun için öncelikle ruhaniyetinizin farkına varmalı, daha sonra yaydığınız titreşimlerin farkına varmalısınız. 'Farkındalık' seviyenizi daha üstlere taşımak için yapmanız gereken daha fazla bilgi sahibi olup yaşadıklarınızı meditasyon yoluyla ruhani titreşime dönüştürmektir. Sevgi titreşimleri yayın. Sevgi titreşimleri yayan varlıkları kendinize çekersiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
defne Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 nasıl çağırdın anlatırsan sevinirim düşüncelerimizin ve duygularımızın bir enerjisi var. bir varlığı çağırmak istediğinde düşünmek, imgelemek, gerçekten istemek; irtibat kurmak için yeterli bence. tabii orada olduklarını anlamak için farkındalığının olması, kalp gözünün açık olması gerekiyor. bilmiyorum yeterli oldu mu, ama ben filmlerdeki gibi ritüeller falan yapmadım hiç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.