xxfatih61 Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2014 Ben hayatimda bir kere lucid yaptim o da uyku felcinde hareket etmedim ve birden evdeyken kendimi parkta buldum dusme hissiyle , sonra kafami kaldirip gokyuzunu gorunce heycandan uyandim yani 5-10 sn. lik bi deneyim oldu. Tek deneyimim buydu. Yani baska yollada olmuyor bende. Bilincim acikken ruyaya girmem lazim ama iste bu aralarda uyku felci olamiyorum.Gelelim bu gerceklik kontrolleriyle ruyada oldugunu anlamaya. Bu kisima aklim yatmiyor. Bisey ne kadar aliskanlik haline gelsede ruyada yapmam ki , gercekte aliskanlik haline gelio yaptigim biseyi ruyamda yaptigimi hic hatirlamiyorum. Diger yandan aksam yatiyoruz ve sonra sabah gozumuzu aciyoruz , arasi yyok , bu durumda nasil hissedicez ki ruyayi, yani sonucta orda bi zaman gecirecegiz gibi.Iste bunlar olmayinca, karabasanda gelmiyo ki bi turlu, lucid yapamiyorum o yuzden. Tavsiyeleriniz nedir? Ne yapmaliyim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.