bcumen Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2014 Bir aralar astral seyahat ile çok ilgileniyodum sonra bırakmıştım. Bıraktığım sırada bir gün bedenim yükselirken gördüm ağzım yamuluyordu. Evde gezinmeye başladım evde yabancı kişiler vardı kaçıyordum onlardan. Psikolojik mi bilmiyorum ama ondan beri yatarken etrafımda yüzler görüyorum ve her gece 3-4 arası korkutularak uyanıyorum. Uyandığımda sanki etrafımda birileri var ve beni izliyolar hissine kapılıyorum. Fikirleriniz nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delidivane Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 bana sorarsan fazla üstünde durma psikolojiktir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 İzleniliyor olabilirsin ama sorun olduğunu düşünmüyorum. Takma kafana daha fazla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tari Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Korku ile oluşan negatif enerji yoğunluğu yerine sevgi ile oluşan pozitif enerji yoğunluğuna odaklan bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 her astrale çıkmaya çalışan kişilere korkuları engel olur tıpkı sizde olduğu gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 bendede oluyor , daha doğrusu biraz bu konulara ilgisi olan ve uyuyamamış yada gece yarısı uyanmış herkeste olabilir mesela dün gece bende bişeyin resmen ayaklarıma ,bacaklarıma üflediğini hissettim ama takmadım yattım uyudum korkuya izin verme bünyende ozaman enerjini düşürür daha savunmasız hala gelirsin ya aklın sana oyun oynar yada oynamak isteyenlere gün doğar kısaca kendini hazır hissetmiyosan bırak biraz ara ver düşünme böyle şeyler.Kendini nasıl koruyacağını bilmek ilk adım olmalı başlamak için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Ya o kadar büyütülecek bir şey değil. mesela bende gece yatakta omuzlarımdan aşağı çekiliyorum yaklaşık 10 cm kadar oynuyorum yerimden. Sonra aldırmadan devam ediyorum uyumaya bir 10 cm daha çekiyor ama öldürmedi henüz bir şey olmaz yani . Benim yatağım falan sallanıyor bir de beni düşünün . Bir uyutmadılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 evet bide sallama olayı var bi bitemediler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Aynen öyle ama ilginç tarafı başka hiç bir yer sallanmıyor. İlk kez olduğunda korkmuştum açıkçası ama burada bir arkadaşın daha başına geldiğini hatırladım uyumaya çalıştım . Çok ilginç bulmuştum ama . Avize sallanmıyor, süsler falan sallanmıyor . Bir tek yatak. Sonra alıştım ama . Artık Çok bağımlı oldum sallanmadan uyuyamıyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 alışmıycaksın öyle körü körüne ... belkide beynimizi ona inandırıyolar artık bilmiyorum ben deprem oluyo sanmıştım ilk başta hatta ertesi gün kontrol bile ettim internetten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Bende öyle sandım alışmak işin şakası tabi ama bizle oynadıkları kesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 bilincaltimizda hep "baska" seylerden korkma egilimimiz var .cunku boyle yetistirildik ve boyle inandirdik kendimizi. size onerim inandiginiz seyi bozup ,yerine yeni bir inanc koymaniz .zihninizi korkudan arindirin .sizin onlarla isiniz yoksa,onlarinda sizinle isi olamaz degilmi ? saygilar.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bcumen Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 fikirleriniz için çok teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 önemli değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.