bcumen Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2014 Başlayalım Mantı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hipnoz Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Dolmuşa para verdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfpstrma Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 sigaraya batasıca sigaraya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Benzin -_-' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Otopark parası, bir saate 7 lira, neymissss iftar saatiymis beklemisler, ellerinde de sigara... gajdkdkdnddkdkdn diyesim geldi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 motorlu tasitlar vergisine verdim zoruma gidiyor bazen bu pul parası . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Lanet kredi ödemesi ×.× Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Ayakkabı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 bonibon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 dilenciye para verdim eve dönerken yolun karşısından gördüm yürüyordu.. hani sen yürüyemiyordun birader dedim içimden sonra sessizce uzaklaştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bcumen Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 gözlük Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Ekmeğe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Vapurda karadeniz sarkilari soyleyen sokak sanatcisina istek parca da soyledi tesekkur ediyorum kendisine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hypnotize Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Sigara ve meyveli soda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 daha demin eczaneye uğradım dermatitim var =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bcumen Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 daha demin eczaneye uğradım dermatitim var =D Geçmiş olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Geçmiş olsun mersi ama sadece kulağımda ve bacaklarımda oluyor çok kötü bir hastalık değil =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrMagic Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Ekmeğe para verdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delidivane Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Format parası verdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Tavuklu pilav parası verdim (aga muhteşemdi ama) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 çubuk kraker Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 gözlük baba, kol gibi girdi kol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lordrream Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Maden suyu ve şeker ilavesiz elmalı bisküvi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 çilekli süt ve şans oyunlarına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Benden tavsiye sigaraya para vermeyin iyi bir tğtğn ve iyi bir kubayla işi götürün yada ne karıştırmak isterseniz aldığınız sigaradan daha kaliteli bir şey elde ediyorsunuz;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.