komuro Oluşturma zamanı: Temmuz 12, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 12, 2014 Bu gece ayı daha yakından görme firsatini kaçırmayalım detaylar videoda ,video ingilizcedir . Summer of super moons! Bathe in moonlight July, Aug, Sept. The first? Tomorrow. 12 Temmuz 2014 tarihinde gökyüzünde inanılmaz bir görüntü ortaya çıkacak. Dünya'nın uydusu her zamankinden fazla daha devasa ve parlak görünecek.Ayrıntıları okumak için haber detayını okuyabilirsiniz... 12 Temmuz 2014 tarihinde dünya'nın uydusunun her zamanki parlaklığından daha devasa ve parlak gözükecek. Yerben adı verilen bu üç gecede Ay, 360 bin kilometre uzaklıkta, olabileceği en yakın noktaya kadar gelecek. Dolayısıyla bilhassa o gecede ve 9 Eylül'de ay hem dolunay hem de yerberi de olacağı olabilecek en yüksek parlaklığı ve devasa şeklinde olacak. 'Süper Ay' bulutlar ve müsait olmayan hava koşullarından ötürü her sefer Dünya'dan gözükmeyecek. En nihayet gösterilen 'Süper Ay', geçen yıl haziranda ayında haber olmuş ve ay, normal gözükdüğünden yüzde 14 daha devasa ve yüzde 30 daha parlak gözükmüştü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Evet dun gecede saat bir civarı tepeye cıktık.. guya enerji falan calısması yapacaktım ama kendimi ay'ın guzelliginden, denize vuran aksinden alıp konsantre olamadım.. tesekkurler komuro.. bu gecede tırmanıcam sayende.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 rica ederim bende dün sanmıştım öğretim görevlisi arkadaşım dedi meğerse bügünmüş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Ebenizin etkisi Satürn'den fazla diyen Ethem Derman hoca da güzel bilgi ve fotoğraflar paylaşıyor https://www.facebook.com/ethem.derman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Dağın tepesinde olmama rağmen maalesef tam göremedim sis vardı o da benim talihsizliğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
exotic Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Cok parlak bir yakamoz olmustu gercekten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 gelecek ay izlerseniz artık . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.