hqlmania Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2014 Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2014 Merhaba. Brutalsiz onerebileceginiz guzel slow sololu muzikler varmidir. Onek vermek gerekirse metallicanin master of puppets'in ilk solosu. Hayranim ona Yada queen bohemian rhapsody( yanlis yazmis olabilirim:D) gercekten sololari iyidir. Onerilerinizi sabirsizliklar bekliyorum Alıntı
Ecem1 Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 [h=1]Lynyrd Skynyrd-Free bird bilmiyorum sever misin[/h] Alıntı
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 guns n roses - don't cry tavsiyem insanı çok sakinleştiriyor ve oldukça yavaş bir şarkı Alıntı
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Randy Rhoads'un en iyi eserlerinden biridir bence. Solosu beni benden alır. Sonunda 1 buçuk dakikadan biraz daha uzun bir solosu vardır. Son 20 - 30 saniye ses biraz azalır ama sırf orayı da dinlemek için bile üşenmeden sesi açarım. Alıntı
hqlmania Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 guns n roses - don't cry tavsiyem insanı çok sakinleştiriyor ve oldukça yavaş bir şarkı Haklisin. Her zaman dinlerim .d Alıntı
hqlmania Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 [h=1]Lynyrd Skynyrd-Free bird bilmiyorum sever misin[/h] Solosu gercekten hizli Alıntı
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Haklisin. Her zaman dinlerim .d zevklerimizin uyuşmasına sevindim şarkı önerisi yapabiliriz Alıntı
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 [video=youtube_share;8SbUC-UaAxE] Solo konusunda bir zamanların bir numarasıydı Slash... Ama özellikle bu şarkıdaki sololarının yerini başka bir şey tutamaz. (Bu arada kısa versiyonun linkini eklemişim... Düzelttim) Alıntı
arecrateria Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 [video=youtube;lQFkvokd6-o]https://www.youtube.com/watch?v=lQFkvokd6-o Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.