Sofiel Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2014 Rüyam ile ilgili merak ettiğim şeyleri konu olarak açıyorum ve siliniyo direk uyarılmadan. Madem yasak rüya yorumları adlı kısma yazıyorum ordan hiçbi şekilde cevap gelmiyor bende konuyu açtım direk silinmiş zaten hem rüyayla ilgili konu açmıcaksak o bölüm neden var bu soruna bi çözüm getirilse diye düşünüyorum:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Çünkü konu ile ilgili açılan uyarının altında dahi yorumlanmasını istediğiniz rüyanızı paylaşıyorsunuz... Rüya yorumları ile ilgili tek bir başlık var. http://www.gnoxis.com/r%C3%BCya-yorumlar%C4%B1-7444-220.html Lütfen başlık açmak yerine bu konu altından yorumlanmasını istediğiniz rüyalarınızı yazınız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Oraya yazdım bakın isterseniz ama orda dikkat çekmiyo ama konu olarak açtığımda direk başlığı görüp yorum yapabiliyolar madem öyle rüya kısmındaki tüm konular silinsin rüya yorumları kalsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Dikkat çekmiyor değil, yorumlamak istemiyor olabilir üyeler. Forumumuzda kimse özel olarak rüya yorumlama görevine sahip değil. Okuyanlar kendileri yorum yapıyorlar. Bu nedenle dikkat çekmesi için ayrı başlık açmanız gereksiz. Rüyalarla ilgili tüm başlıkları silmek, o bölümü sadece rüya yorumlarına adamak olurdu ki, forumun amacı dışında... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Hayır rüya kısmında başka rüya konularda var benim açtıklarım gibi onu demek istedim ben. Ayrıca bu kadar ayrıntıya takılmak saçma sadece ben açıyo olsam neyse de rüya kısmında herkes rüyalarıyla ılgılı konu açmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Açan herkesin rüyaları siliniyor. Ancak rüya yorumu dışına çıkan ve farklı dallara giren rüyalar bırakılıyor. Klasik veya haberci her tür rüya, rüya yorumları altına atılıyor. Uyarı yapmıyoruz çünkü her üye öncelikle kuralları okumalı, kaldı ki tüm bilgi mevcut. Her konuda uyarı yapsak işin içinden çıkamayız. Rüyalarınızı paylaşmanızı anlıyorum ama binlerce insan hergün rüya görüyor- ve haberci bile olsalar bu rüyaların hepsi "kişisel"- ve dürüst olmak gerekirse bu forumda kimse kimsenin rüyasını yorumlamak gibi bir gaye içerisinde değil. Benim tavsiyem şu; Rüya güncesi tutun. Ve ardından rüyalarınızı kendiniz yorumlamayı öğrenin. Her rüya kişisel ögeler içerir bu yüzden en doğrusu kişinin kendisinin yorumlamasıdır. Nasıl yorumlanacağı ile ilgili konu açabilirim yakında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Forum kurallarına aykırı ir durum için bu kadar çok cümle yazmak da saçma. Rüyalar bölümü yorumlardan ibaret değil ve yanlış açıldığı fark edilen tüm başlıklar siliniyor. Bu da forum kurallarından kaynaklanıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Açan herkesin rüyaları siliniyor. Ancak rüya yorumu dışına çıkan ve farklı dallara giren rüyalar bırakılıyor. Klasik veya haberci her tür rüya, rüya yorumları altına atılıyor. Uyarı yapmıyoruz çünkü her üye öncelikle kuralları okumalı, kaldı ki tüm bilgi mevcut. Her konuda uyarı yapsak işin içinden çıkamayız. Rüyalarınızı paylaşmanızı anlıyorum ama binlerce insan hergün rüya görüyor- ve haberci bile olsalar bu rüyaların hepsi "kişisel"- ve dürüst olmak gerekirse bu forumda kimse kimsenin rüyasını yorumlamak gibi bir gaye içerisinde değil. Benim tavsiyem şu; Rüya güncesi tutun. Ve ardından rüyalarınızı kendiniz yorumlamayı öğrenin. Her rüya kişisel ögeler içerir bu yüzden en doğrusu kişinin kendisinin yorumlamasıdır. Nasıl yorumlanacağı ile ilgili konu açabilirim yakında. Nasıl yorumlanacağı ile ilgili bilgileneceğimiz konular açılırsa güzel olur ben günlükte tutuyorum her rüyamı yazmıyorum zaten ama mum damlaları özellikle ve o anlattıgım kadın kafamı karıştırmıştı tabiki herkes yorumlamak ıstemez ama yorum geliyodu yinede. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Aslında kısmen hak veriyorum. Rüya yorumlama başlı başına bir iş. Ne yazık ki çok fazla bilgim olan bir konuda edeğil. Keşke rüya yorumundan ciddi anlamda anlayan biri olsa da ona devretsek o bölümü :-D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Rüya yorumlama konusunda deneyimli, yeterli bilgi ve birikime sahip gerekli referansları sağlayabilecek forum alan yetkili alımı vardır . Dolgun ücret,SSK,yol,yemek veremiyoruz gönüllü yapılması beklentimiz diye bir konu açabilirsiniz sayın nevermore Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Rüyam ile ilgili merak ettiğim şeyleri konu olarak açıyorum ve siliniyo direk uyarılmadan. Madem yasak rüya yorumları adlı kısma yazıyorum ordan hiçbi şekilde cevap gelmiyor bende konuyu açtım direk silinmiş zaten hem rüyayla ilgili konu açmıcaksak o bölüm neden var bu soruna bi çözüm getirilse diye düşünüyorum:ermm: Her gün yediğimiz yemeğe konu açsak nasıl olur du sence. Etkileyici Rüyalar başlığında yeni bir konu açtım oraya yazarsan rüyan okunacaktır ''Bu forum da adı ilginç olupta görülmeyen hiç bir konu yok=)'' Kimse okumazsa ben bakar yorumlarım oldumu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Rüya yorumlama konusunda deneyimli, yeterli bilgi ve birikime sahip gerekli referansları sağlayabilecek forum alan yetkili alımı vardır . Dolgun ücret,SSK,yol,yemek veremiyoruz gönüllü yapılması beklentimiz diye bir konu açabilirsiniz sayın nevermore böyle bir iş için bir kaç elemana ihtiyaç olur ki o konuya bakarsak binlerce rüya var tek kişi altından kalkamaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.