Jump to content

Hayatımı mahvetti.

electronicalev

Önerilen Mesajlar

İyi günler ben bundan 4 5 sene önce büyü işlerine bulaştım ve artık nasıl bir yanlış yaptıysam - geri dönülemez bir hata resmen - bana bir varlık musallat oldu. O zamanlar pek düşünmüyordum tabi 15 yaşlarındaydım. Bir ara delirecek seviyeye geldim. Odanın içinde dönen siyah varlıklar mı dersin , yaktığım halde bir döndüğümde sönmüş olan ışıklar , aynada tuhaf bir yüz hepsi olmuştu. Gerçekçi olduğum için (!) psikolojik sorunlarım olduğunu düşündüm bu yaşadıklarımda zaman içinde azaldı. Ama bütün işlerim gittikçe ters gitmeye başladı ve paratoner gibi inanılmaz belaları bile kendime çekmeyi başardım. Bu arada fal işlerine çok meraklıyımdır ve 3 senedir fal bakıyorum. Bunun da mutlaka etkisi olduğunu gözardı ederek devam ettim ama cidden hayatımı mahvediyor bana düşman resmen bu varlık. Onu birden karşımda gördüm belli bir formda onun dışında sadece onun varlığını hissedebiliyorum. Yanımda dolaştığını biliyorum. Kel bir kafası var yarı kadın yarı erkek formunda suratı bir gözü çok tuhaf . Bu varlık ne tarz bir şeydir acaba ve ondan nasıl kurtulabilirim. Çünkü bildiğiniz " hayatını mahvediyorum işte ahaha " mesajı veriyor bana. Bir de dinden çok uzaklaştırdı beni dua edince bile bir fenalık geliyor böyle olsun istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

'Diğer varlıklar' diye adlandırdığımız ruhani varlıklar senin yaydığın ruhani titreşimler sonucu sana gelirler. Yaydığın ruhani titreşim yoğunluğuna göre kendine diğer varlıkları çekmeyi başarırsın. Bu noktada sana musallat olduğunu düşündüğün varlıkdan kurtulman için yaydığın ruhani titreşim yoğunluğunu değiştirmen gerekli. Bunun için öncelikle kendi ruhuna hakim olabilmeyi başarabilen biri olmalısın. Bu sayede ruhani titreşimlerini kontrol altında tutabilirsin. Öncelikle şunu bilmen gerekli dostum; ruhani titreşim ancak duygu/hissiyat ile yayılır. Ne gördüğünün, ne duyduğunun hiçbir önemi yoktur. Önemli olan tek şey ne hissettiğindir. Hissediş; ruhani titreşimi sağlar. Bu noktada sorumlu olarak kendini tutman gerekli. İçinde bulunduğun durum dışardan bakıldığında kurtulması zor gibi görünsede aslında çok basit ve rahat bir çözümü var. Yanında olduğunu düşündüğün varlığın görüntüsü senin realitene göre şekillenir. Aranızdaki titreşim yoğunluğunu en aza indirdikçe; yanındaki varlığın gerçek görüntüsünü elde etmeye doğru ilerlersin. Realite; titreşim yoğunluğu farkının ortadan kalkmasıyla artar. Titreşim yoğunluğu farkını ortadan kaldırmak içinse, kendi yaydığın titreşimleri daha yoğun hale getirmen gerekli. İnsanlar 'Sevgi, Işık ve Enerji' titreşimleri ile varolan canlılardır. Ve ancak sevgi/ışık/enerji titreşimleri sayesinde ruhani gücünü geliştirirler. Ruhani güç dediğimiz olay aslında ruhani titreşim yoğunluğu derecesidir. Her varlığın sahip olduğu bir ruhani titreşim yoğunluğu vardır ve bu yoğunluk ruhani gücünün göstergesidir. Yaydığın titreşimleri geliştirmenin yoluysa hissiyati dahada arttırmaya bağlıdır. Bu noktada meditasyonun önemini ne kadar vurgulasam azdır. Sana tavsiyem günlük meditasyon yapmandır. Ve daha fazla bilgi sahibi olarak bilinç düzeyini daha üstlere taşımandır. Bu sayede akıl/beden/ruh bileşimini daha yukarılara taşıyabilirsin. Bilgi sahibi olup; meditasyon yapmalısın. Çünkü sahip olduğun bilgileri ruhani titreşime dönüştürmenin en kolay ve etkili yolu meditasyon yapmaktır. Sevgi titreşimlerini evrene yaydıkça içinde daha büyük bir huzur oluşur ve hayatın kendisine duyduğun aşk büyür. Diğer varlıklar olarak adlandırdığımız bütün varlıklar, aslında ruhani titreşim yoğunluğu olarak insanlardan daha alt seviyede yaratılmışlardır. Fakat insanoğlu kendi içinde yarattığı bir mücadele sonucunda cennetten kovulmuştur ve sahip olduğu gücü kaybetmiştir. Ancak sahip olduğumuz eski ruhani güce dönmekde yine bizim elimizde olan bir durumdur. Sevgi derken dostum kastettiğim sevgi türü çok daha derin ve anlamlı olanıdır. Etrafında bulunan canlı/cansız bütün varlıkları Tek ve Sonsuz Yaratan' dan birer parça taşıdıkları için sevmelisin. Çünkü hepimiz Tek ve Sonsuz Yaratan' ın birer parçalarıyız. Sevgi titreşimleri yaymayı başardıkça, etrafına negatif yüklü varlıkların gelmesini engellemiş olacaksın. Ve hayatına olumlu yönde etki edecek diğer ruhani varlıklarla temasa geçmeyi başarabilirsin. Meditasyon ve billinç düzeyinin gelişmesi sayesinde algı kapıların açılacaktır. Ve buda daha farklı yollarla yardım almanı sağlayacaktır. Sana musallat olduğunu düşündüğün ruhani varlığı; yine titreşim yoğunluğu yüksek başka bir ruhani varlıkdan yardım alarak kovabilirsin.

İçinde bulunduğun durumun ne kadar karmaşık olduğunun bilincindeyim. Çünkü bu durumu bende yaşadım. İlk başlarda telepati yoluyla bana zarar vermeye çalışan varlıklar; daha sonra diğer insanlar üzerinden bana zarar verme çabası içerisine girdiler. Bu çok bilindik bir yöntemdir; aile bireylerinden birine telepati yoluyla senin hakkında negatif bir düşünce yollarlar. Ve o aile bireyide kafasında beliren bu düşüncenin aslında kendine ait bir düşünce olduğunu sanarak senin hakkında negatif eylemler gerçekleştirebilir. Dahada basitleştirerek anlatmak gerekirse; evden kovulmanı bile sağlayabilirler. Kız arkadaşına telepati yoluyla negatif düşünce aktarabilirler. Bu tarz varlıkları çok yakından tanırım. Kullandıkları yöntemler hep aynıdır. Ama şanslıyız ki; sahip olduğumuz ruhaniyet diğer bütün varlıkların üstündedir. Yapman gereken şey bunun farkına varıp kontrol altında tutabilecek düzeye erişmektir dostum.

Tek ve Sonsuz Yaratan' ın Sevgi ve Işığıyla kalın~

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Siteyi, özellikle witchcraft bölümünü iyice araştırın. En basitinden şu konuya bakabilirsiniz.

http://www.gnoxis.com/zararl%C4%B1-varl%C4%B1klara-kar%C5%9F%C4%B1-korunma-rit%C3%BCeli-57539.html

Bunun dışında da sitede fazlasıyla yararlı bilgi mevcut. İşe yaramazsa yardım edecek birini bulmanızı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

'Diğer varlıklar' diye adlandırdığımız ruhani varlıklar senin yaydığın ruhani titreşimler sonucu sana gelirler. Yaydığın ruhani titreşim yoğunluğuna göre kendine diğer varlıkları çekmeyi başarırsın. Bu noktada sana musallat olduğunu düşündüğün varlıkdan kurtulman için yaydığın ruhani titreşim yoğunluğunu değiştirmen gerekli. Bunun için öncelikle kendi ruhuna hakim olabilmeyi başarabilen biri olmalısın. Bu sayede ruhani titreşimlerini kontrol altında tutabilirsin. Öncelikle şunu bilmen gerekli dostum; ruhani titreşim ancak duygu/hissiyat ile yayılır. Ne gördüğünün, ne duyduğunun hiçbir önemi yoktur. Önemli olan tek şey ne hissettiğindir. Hissediş; ruhani titreşimi sağlar. Bu noktada sorumlu olarak kendini tutman gerekli. İçinde bulunduğun durum dışardan bakıldığında kurtulması zor gibi görünsede aslında çok basit ve rahat bir çözümü var. Yanında olduğunu düşündüğün varlığın görüntüsü senin realitene göre şekillenir. Aranızdaki titreşim yoğunluğunu en aza indirdikçe; yanındaki varlığın gerçek görüntüsünü elde etmeye doğru ilerlersin. Realite; titreşim yoğunluğu farkının ortadan kalkmasıyla artar. Titreşim yoğunluğu farkını ortadan kaldırmak içinse, kendi yaydığın titreşimleri daha yoğun hale getirmen gerekli. İnsanlar 'Sevgi, Işık ve Enerji' titreşimleri ile varolan canlılardır. Ve ancak sevgi/ışık/enerji titreşimleri sayesinde ruhani gücünü geliştirirler. Ruhani güç dediğimiz olay aslında ruhani titreşim yoğunluğu derecesidir. Her varlığın sahip olduğu bir ruhani titreşim yoğunluğu vardır ve bu yoğunluk ruhani gücünün göstergesidir. Yaydığın titreşimleri geliştirmenin yoluysa hissiyati dahada arttırmaya bağlıdır. Bu noktada meditasyonun önemini ne kadar vurgulasam azdır. Sana tavsiyem günlük meditasyon yapmandır. Ve daha fazla bilgi sahibi olarak bilinç düzeyini daha üstlere taşımandır. Bu sayede akıl/beden/ruh bileşimini daha yukarılara taşıyabilirsin. Bilgi sahibi olup; meditasyon yapmalısın. Çünkü sahip olduğun bilgileri ruhani titreşime dönüştürmenin en kolay ve etkili yolu meditasyon yapmaktır. Sevgi titreşimlerini evrene yaydıkça içinde daha büyük bir huzur oluşur ve hayatın kendisine duyduğun aşk büyür. Diğer varlıklar olarak adlandırdığımız bütün varlıklar, aslında ruhani titreşim yoğunluğu olarak insanlardan daha alt seviyede yaratılmışlardır. Fakat insanoğlu kendi içinde yarattığı bir mücadele sonucunda cennetten kovulmuştur ve sahip olduğu gücü kaybetmiştir. Ancak sahip olduğumuz eski ruhani güce dönmekde yine bizim elimizde olan bir durumdur. Sevgi derken dostum kastettiğim sevgi türü çok daha derin ve anlamlı olanıdır. Etrafında bulunan canlı/cansız bütün varlıkları Tek ve Sonsuz Yaratan' dan birer parça taşıdıkları için sevmelisin. Çünkü hepimiz Tek ve Sonsuz Yaratan' ın birer parçalarıyız. Sevgi titreşimleri yaymayı başardıkça, etrafına negatif yüklü varlıkların gelmesini engellemiş olacaksın. Ve hayatına olumlu yönde etki edecek diğer ruhani varlıklarla temasa geçmeyi başarabilirsin. Meditasyon ve billinç düzeyinin gelişmesi sayesinde algı kapıların açılacaktır. Ve buda daha farklı yollarla yardım almanı sağlayacaktır. Sana musallat olduğunu düşündüğün ruhani varlığı; yine titreşim yoğunluğu yüksek başka bir ruhani varlıkdan yardım alarak kovabilirsin.

İçinde bulunduğun durumun ne kadar karmaşık olduğunun bilincindeyim. Çünkü bu durumu bende yaşadım. İlk başlarda telepati yoluyla bana zarar vermeye çalışan varlıklar; daha sonra diğer insanlar üzerinden bana zarar verme çabası içerisine girdiler. Bu çok bilindik bir yöntemdir; aile bireylerinden birine telepati yoluyla senin hakkında negatif bir düşünce yollarlar. Ve o aile bireyide kafasında beliren bu düşüncenin aslında kendine ait bir düşünce olduğunu sanarak senin hakkında negatif eylemler gerçekleştirebilir. Dahada basitleştirerek anlatmak gerekirse; evden kovulmanı bile sağlayabilirler. Kız arkadaşına telepati yoluyla negatif düşünce aktarabilirler. Bu tarz varlıkları çok yakından tanırım. Kullandıkları yöntemler hep aynıdır. Ama şanslıyız ki; sahip olduğumuz ruhaniyet diğer bütün varlıkların üstündedir. Yapman gereken şey bunun farkına varıp kontrol altında tutabilecek düzeye erişmektir dostum.

Dostumm , öncelikle yardımın için çok çok teşekkür ederim. Ben buna nerden başlayacağımı bilemiyorum aslında. Demek ki sıkıntı bende sevgi enerjisinin yoksunluğu. Her şeye her zaman nefretle ve kinle yaklaşmış ve hissedebildiği tek şey öfke olan biri olarak benim için bir zor bir yol ancak artık bu yola girmem gerektiğinin de farkındayım. Emeğine sağlık , teşekkürler . :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

'Diğer varlıklar' diye adlandırdığımız ruhani varlıklar senin yaydığın ruhani titreşimler sonucu sana gelirler. Yaydığın ruhani titreşim yoğunluğuna göre kendine diğer varlıkları çekmeyi başarırsın. Bu noktada sana musallat olduğunu düşündüğün varlıkdan kurtulman için yaydığın ruhani titreşim yoğunluğunu değiştirmen gerekli. Bunun için öncelikle kendi ruhuna hakim olabilmeyi başarabilen biri olmalısın. Bu sayede ruhani titreşimlerini kontrol altında tutabilirsin. Öncelikle şunu bilmen gerekli dostum; ruhani titreşim ancak duygu/hissiyat ile yayılır. Ne gördüğünün, ne duyduğunun hiçbir önemi yoktur. Önemli olan tek şey ne hissettiğindir. Hissediş; ruhani titreşimi sağlar. Bu noktada sorumlu olarak kendini tutman gerekli. İçinde bulunduğun durum dışardan bakıldığında kurtulması zor gibi görünsede aslında çok basit ve rahat bir çözümü var. Yanında olduğunu düşündüğün varlığın görüntüsü senin realitene göre şekillenir. Aranızdaki titreşim yoğunluğunu en aza indirdikçe; yanındaki varlığın gerçek görüntüsünü elde etmeye doğru ilerlersin. Realite; titreşim yoğunluğu farkının ortadan kalkmasıyla artar. Titreşim yoğunluğu farkını ortadan kaldırmak içinse, kendi yaydığın titreşimleri daha yoğun hale getirmen gerekli. İnsanlar 'Sevgi, Işık ve Enerji' titreşimleri ile varolan canlılardır. Ve ancak sevgi/ışık/enerji titreşimleri sayesinde ruhani gücünü geliştirirler. Ruhani güç dediğimiz olay aslında ruhani titreşim yoğunluğu derecesidir. Her varlığın sahip olduğu bir ruhani titreşim yoğunluğu vardır ve bu yoğunluk ruhani gücünün göstergesidir. Yaydığın titreşimleri geliştirmenin yoluysa hissiyati dahada arttırmaya bağlıdır. Bu noktada meditasyonun önemini ne kadar vurgulasam azdır. Sana tavsiyem günlük meditasyon yapmandır. Ve daha fazla bilgi sahibi olarak bilinç düzeyini daha üstlere taşımandır. Bu sayede akıl/beden/ruh bileşimini daha yukarılara taşıyabilirsin. Bilgi sahibi olup; meditasyon yapmalısın. Çünkü sahip olduğun bilgileri ruhani titreşime dönüştürmenin en kolay ve etkili yolu meditasyon yapmaktır. Sevgi titreşimlerini evrene yaydıkça içinde daha büyük bir huzur oluşur ve hayatın kendisine duyduğun aşk büyür. Diğer varlıklar olarak adlandırdığımız bütün varlıklar, aslında ruhani titreşim yoğunluğu olarak insanlardan daha alt seviyede yaratılmışlardır. Fakat insanoğlu kendi içinde yarattığı bir mücadele sonucunda cennetten kovulmuştur ve sahip olduğu gücü kaybetmiştir. Ancak sahip olduğumuz eski ruhani güce dönmekde yine bizim elimizde olan bir durumdur. Sevgi derken dostum kastettiğim sevgi türü çok daha derin ve anlamlı olanıdır. Etrafında bulunan canlı/cansız bütün varlıkla Tek ve Sonsuz Yaratan' dan birer parça taşıdıkları için sevmelisin. Çünkü hepimiz Tek ve Sonsuz Yaratan' ın birer parçalarıyız. Sevgi titreşimleri yaymayı başardıkça, etrafına negatif yüklü varlıkların gelmesini engellemiş olacaksın. Ve hayatına olumlu yönde etki edecek diğer ruhani varlıklarla temasa geçmeyi başarabilirsin. Meditasyon ve billinç düzeyinin gelişmesi sayesinde algı kapıların açılacaktır. Ve buda daha farklı yollarla yardım almanı sağlayacaktır. Sana musallat olduğunu düşündüğün ruhani varlığı; yine titreşim yoğunluğu yüksek başka bir ruhani varlıkdan yardım alarak kovabilirsin.

çok teşekkür ederim o yaşadığınız başkaları üzerinden telapati yoluyla bana saldırılması olayını bende yaşıyorum... sanırım bende sizin dediğiniz gibi meditasyon yapmaya başlamalıyım.. Ama hiç büyü yapmadım.. Ya da arkadaşımız gibi fal da bakmadım.. Bana daha farklı bir şey önerir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

4-5 senedir o varlıkla mı yaşıyorsun peki? Ve sana fiziksel bir zararı var mı?

Bu arada yukarıdaki söz enokyan değil arapça sanırım? Ayrıca neden türkçesi söylenmiyor büyüsü mü kaçıyor:D

evet. yorgunluk veriyor daha çok manevi açıdan zararları var. arkadaşın dediği gibi mesela telepati yoluyla çok fazla zarar veriyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

odanın herbir yerinin köşesine tuz dök ve her bir köşeden başlayarak sirke dökama çok değil az miktarda olsa yeterli..

şekli böyle olacak noktalar oda köşeleri _ I ile dikey ve yatay duvarlar oldugunu düşün böyle yap ve kalan az miktar sirkeyi bir çorba kaşığı kadar olsa yeter gerçi .. ayırdıgın sirkeyi bir tabağa dök ve 1 defne ve ya incir yapragını o tabağın içine koy beklet bir süre rengi daha koyulaşmış bir sıvı elde ediceksin o koyu renkli sirkeyi de evinin bahçesine veya bir suya dökmen yeterli.. zaten niyetin onlardan kurtulmak olduğu için herhangi bir gitmeme durumu söz konusu değil bu aarada daimi olarak korktugun için senin korkularından beslenen bu mahluklar karşısında daha cesaretli ol.. genel olarakta temiz olmaya özen gösteriniz

.______.

I I

I._____.I

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

'' büyü işlerine bulaştım '' böyle başlayan hiç bir cümlenin devamını okumaya bile tenezzül etmiyorum .. Bulaşmayın kardeşim uğraşmayın .. Ordan burdan okuduğunuz ipe sapa gelmez yalan yanlış bilgilerle olmayan büyüler yapıp olmayan varlıklar görüyor sonra da bizim inancımızın temelini oluşturan niteliklere '' bulaşma'' yakıştırması yapıyorsunuz ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

iyi ki sayıları bizden çok fazla yoksa fazla mesai yapmak zorunda kalacaklardi

Yine mi musallat :D cidden bu cinlerin haline acıyorum ben, nedir bizden çektikleri arkadaş ya.. bir huzurlu hayat göremeyecek mi bu zavallılar.. her iki günde bir musallat olayı.. Görende transilvanyada kont drakulanın şatosunda yaşıyoruz sanar.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İyi günler ben bundan 4 5 sene önce büyü işlerine bulaştım ve artık nasıl bir yanlış yaptıysam - geri dönülemez bir hata resmen - bana bir varlık musallat oldu. O zamanlar pek düşünmüyordum tabi 15 yaşlarındaydım. Bir ara delirecek seviyeye geldim. Odanın içinde dönen siyah varlıklar mı dersin , yaktığım halde bir döndüğümde sönmüş olan ışıklar , aynada tuhaf bir yüz hepsi olmuştu. Gerçekçi olduğum için (!) psikolojik sorunlarım olduğunu düşündüm bu yaşadıklarımda zaman içinde azaldı. Ama bütün işlerim gittikçe ters gitmeye başladı ve paratoner gibi inanılmaz belaları bile kendime çekmeyi başardım. Bu arada fal işlerine çok meraklıyımdır ve 3 senedir fal bakıyorum. Bunun da mutlaka etkisi olduğunu gözardı ederek devam ettim ama cidden hayatımı mahvediyor bana düşman resmen bu varlık. Onu birden karşımda gördüm belli bir formda onun dışında sadece onun varlığını hissedebiliyorum. Yanımda dolaştığını biliyorum. Kel bir kafası var yarı kadın yarı erkek formunda suratı bir gözü çok tuhaf . Bu varlık ne tarz bir şeydir acaba ve ondan nasıl kurtulabilirim. Çünkü bildiğiniz " hayatını mahvediyorum işte ahaha " mesajı veriyor bana. Bir de dinden çok uzaklaştırdı beni dua edince bile bir fenalık geliyor böyle olsun istemiyorum.

aslında bazı muskalar falan var belirli kişilerden yardım alıp muska gezdir yanında yada siyah boncuk taşı yanında belki bir etkisi olur öyle duymuştum ama taşı yanından hiç ayırma

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aslında bazı muskalar falan var belirli kişilerden yardım alıp muska gezdir yanında yada siyah boncuk taşı yanında belki bir etkisi olur öyle duymuştum ama taşı yanından hiç ayırma

Bu tarz önlemler almaya aslında gerek yok. Çünkü sahip olduğunuz ruhaniyet; içinde bulunduğunuz maddesel ilüzyondan daha üstündür.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bence sonuçlarını bilmeden bu işlere kalkışmamalıydın :D

İyi bir tecrübe edindiğini düşünüyorum. Kişisel gelişim açısından bu tarz olaylar yaşamak oldukça pozitif etkilerde bulunur. Yapmamız gereken bu etkinin negatifleşmesini engellemek. İlk yazdığım yorumda pozitife çevirmeniz için gerekli bilgileri paylaştım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...