bcumen Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2014 Ruyalarda neden hizli kosamayiz ve yavas hareket ederiz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 duruma göre haraket ediliyor ama koşulan bir çok rüya mevcuttur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Benim çok koştuğum olmuştur ama bu zamana kadar yapamadığım tek şey var yumruk atmak, rüyada ne zaman kavga etsem çok oturaklı ve tam yerine attığım yumruklar adama hiç etki etmiyor hiç bişe olmuyor tam yüzüne çarpacakken yavaşlıyor sanki yada hep sağa sola kayıyor adamın suratından böyle olduğunda rüya içinde hep sorgulamışımdır kendimi lan ne oluyor niye vuramıyorum diye bu kadar berbat bir duygu yok inanın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bcumen Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Aynisi bende de oluyor, hatta uyaninca bile sinirlenebiliyorum o anki duruma:wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ergül Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 balcan la bende normalde güçlüyümdür rüyada bitürlü oturmuyo yavaş çekim atarmış gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delidivane Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Bunu bende merak ediyorum açıklayacak biri yok mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Ben uçtuğum zaman çok hızlı uçuyorum mesela nedense o yavaş olmuyor. Sonra çarpılmış bi şekilde uyanıyorum. Ama bu lucid de oluyor genelde. Belki fark vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laxus Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 atmosfer kötüyse yürünmüyor burnumun önünü göremediğim oluyor ama bi flash misali süper hızlı koştuğumda olmuştu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LovlyRock X Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Ben hiç bir zaman rüya göremiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Ben hiç bir zaman rüya göremiyorum ilaç kullanıyor musunuz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NewWorldOrder Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Sahip olduğun bilinci, rüyaya akrabilmek; aslında sahip olduğunuz bilincin 'kontrol' düzeyini gösterir. Rüyaları kontrol altında tutmak, istediğin zaman rüyadan çıkabilmek gibi özelliklere sahip olabilirsiniz. İstediğiniz rüyayı görüp, rüyanın içinde istediğiniz şekillerde kendinize yön verebilirsiniz. O kadar güzel bir şey ki bu, film izlemeye bile gerek duymuyorum artık:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delidivane Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 sanırım kişinin kendine bağlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aylincyl Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 ohooo ben çok koştum tabi birileri arkanızdan kovalayınca deli gibi koşuyorsunuz bayağı süzüle süzüle koşuyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bcumen Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 bende mi sorun var acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 ohooo ben çok koştum tabi birileri arkanızdan kovalayınca deli gibi koşuyorsunuz bayağı süzüle süzüle koşuyordum Sende mi rüyalarda sürekli birilerinden kaçanlardansın?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aylincyl Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Sürekli değil ama ara oluyor çok adrenalinli tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Sürekli değil ama ara oluyor çok adrenalinli tavsiye ederim Benim her 3 rüyamdan ikisi james bond çakması zaten bide tavsiye edersen full çekerim amann amann ben bunun sebebini araştırıyorum ama bi sonuca varamadımm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lightshadow Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Rüyalarda yer çekimi yoktur. Yer çekimi varmış gibi hareket etmeye zorlayan şey sizin bilinciniz. Siz aslında yürümüyorsunuz, adım atmıyorsunuz. Dolayısıyla koşmuyorsunuz. Rüyanıza yer çekimi varmış izlenimini veren bilincinizin, olmayan yer çekimine ayak uydurmaya çalışması sonucu böyle bir durumla karşılaşmış oluyorsunuz. Maddenin olmadığı yerde, yumruk atmanın da bir manası yoktur. Rüyalarda bu tür tuhaflıklar sezilmesinin nedeni bu. Rüyanızda yüksek bir noktadan, aşağı atlarsanız, yere yavaşça konarsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aylincyl Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 haha rüyada macerabir de lusid yapabilsem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aylincyl Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 bir sorum olacak insan rüyasında daha önceden görmediği bir yeri görebilir mi yeni yüz oluşturamaz diye biliyorum bu mekan için de geçerli mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bcumen Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Rüyalarda yer çekimi yoktur. Yer çekimi varmış gibi hareket etmeye zorlayan şey sizin bilinciniz. Siz aslında yürümüyorsunuz, adım atmıyorsunuz. Dolayısıyla koşmuyorsunuz. Rüyanıza yer çekimi varmış izlenimini veren bilincinizin, olmayan yer çekimine ayak uydurmaya çalışması sonucu böyle bir durumla karşılaşmış oluyorsunuz. Maddenin olmadığı yerde, yumruk atmanın da bir manası yoktur. Rüyalarda bu tür tuhaflıklar sezilmesinin nedeni bu. Rüyanızda yüksek bir noktadan, aşağı atlarsanız, yere yavaşça konarsınız. teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 haha rüyada macerabir de lusid yapabilsem Lucid rüya ile ilgili konuları okudun mu? Orda yazılanları yapmaya başlarsan olursun bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aylincyl Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 çok okudum da tık yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lightshadow Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 bir sorum olacak insan rüyasında daha önceden görmediği bir yeri görebilir mi yeni yüz oluşturamaz diye biliyorum bu mekan için de geçerli mi Bilinçte oluşan her şey, gerçekte de var olabilir. Gerçekte var olamayacak bir şey, zihinde hayal edilemez, düşünülemez. İnsan, önceden görmediği bir yeri, rüyasında görebilir. Rüyasında, bedenini farklılaşmış şekillerde görebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NewWorldOrder Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Rüyalarda yer çekimi yoktur. Yer çekimi varmış gibi hareket etmeye zorlayan şey sizin bilinciniz. Siz aslında yürümüyorsunuz, adım atmıyorsunuz. Dolayısıyla koşmuyorsunuz. Rüyanıza yer çekimi varmış izlenimini veren bilincinizin, olmayan yer çekimine ayak uydurmaya çalışması sonucu böyle bir durumla karşılaşmış oluyorsunuz. Maddenin olmadığı yerde, yumruk atmanın da bir manası yoktur. Rüyalarda bu tür tuhaflıklar sezilmesinin nedeni bu. Rüyanızda yüksek bir noktadan, aşağı atlarsanız, yere yavaşça konarsınız. Ben rüyalarımda astral bedene sahip oluyorum:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.