masal perisi Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2014 2014 yılında ilki düzenlenecek olan Rock Off Festival, 3 gün boyunca birçok yerli ve yabancı grubu ağırlayacak. Festivalin bu seneki konukları, MEGADETH, HIM, AMON AMARTH, GOJIRA, STRATOVARIUS, JORN LANDE, HAGGARD, TURISAS, AYŞE SARAN, MURAT İLKAN, MURDER KING, KNIGHT ERRANT olacak. Bunun yanında, Dragon’s Den etkinlik çadırında, Rock FM moderatörlüğünde, Roger Waters’ın gitaristi Dave Kilminster ile workshop, Danny Cavanagh (Anathema) akustik performansı, festival gruplarından Jorn Lande ve Haggard soru-cevap seansı, Türkiye’nin en önemli spor yorumcularından Kaan Kural ile söyleşi gibi etkinlikler yer alacak. Festivalin biletleri biletix'te. 2 Agustos Normal Giris; 85 TL 2 Agustos Sahne Onu; 155 TL 3 Agustos Normal Giris ; 85 TL 3 Agustos Sahne Onu ; 165 TL 4 Agustos Normal Giris : 85 TL 4 Agustos Sahne Onu : 165 TL 3-4 Agustos Normal Giris ; 115 TL 3-4 Agustos Sahne Onu ; 175 TL 2-3-4 Agustos Normal Giris ; 175 TL 2-3-4 Agustos Sahne Onu ; 255 TL Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Çoktan aldığım sonradan pişman olduğum organizasyon. Tek derdim wasp iken sen kalk yerine jorn getir. Bu arada sahne önü kombine tükendi. Bilginize Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Kendimi çok cahil hissettim adamların hiç birini bilmiyorum yaa rock da severim halbuki demek ki o tarzları sevmiyorum ben bilmediğime göre diyip içinden sıyrılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Sadece HIM için giderdim ama sadece HIM için gidemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Murder king her cumartesi Do rocta çıkmıyormu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2014 İstemeye istemeye dragon's den 'oluşumun da görev vermişler. Amon amarth imza etkinliği olacak konuştuk anlaştık. Site üyelerine bi güzellik yapabilirim facebook'dan isim bırakın bilet aldı iseniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 neler kaçıdığınızı bir bilseniz özellikle konser sonrası hardrock cafe'de süpriz megadeth special unp. mükemmeldi .. bu arada . 2015 yılında tekrarlanacak organizasyon . bu sefer kalmalı falan olacak , bilginize . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Steve Vai, Passion And Warfare albümünün 25. yılı turnesi kapsamında 3 Ağustos'ta İstanbul, Zorlu PSM'de!!! Diyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Baharın ilk festivali: "Monster Energy Sunar: Rock Off 2016 Yerli" 3 saatlik özel performansı ile Duman, son zamanların en çok dikkat çeken isimlerinden Ceylan Ertem, Türkçe rock'ın sevilen grubu Pinhani, sevilen şarkılarıyla birçok festivalde yer alan Adamlar ve ülkemizin en eğlenceli blues grubu Sahte Rakı Rock Off 2016 Yerli'de! Biletler Biletix'te! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.