ezfop Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2014 Soru karşısında Nihat hatipoğlu bile şaşırdı ilginç sorular da var özellik dinozorlu sorular ayri bir güzel tekrar tekrar izliyorum :D tabi önemli bir konu olan zina konusuda ayrı videoda işlenmiş gerçekten ilginç konularda var YouTube Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laxus Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 ipini koparan gidip sorular soruyor justin bieber tişörtü giymiş poster asmak günahmı diyor aslında normal yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Bence trolluyorlar, o sorular sorulurken arkadaki fon muzigi beni benden aliyor zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezfop Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 bence de trolleme olabilir. rüyamda dinozor görüyorum diyen birisi bile çıktı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Her ramazan mevsimlik işci gibi çıkıp saçma sapan sorulara saçma sapan cevaplar verir.Sonra bu ülke neden gelişmiyor?Gelişmez tabii her ramazan orucu 1 saat tutuyoruz muhabbeti, sakız orucu bozarmı muhabbeti ve bu adamın gerdek gecesi namaz kılmadım hocam, justin bieberli poster astım günahmı gibi soruları cevaplayıp binlerce lira kazanması var.Bir ara televizyonda astral projeksiyon vardır ama namaz daha önemlidir boşver demesi beni deli etti.Bilmiyorsun arkadaş konuşma ağzını burnunu kıracam bu adamın YIL OLDU 2014 FON MÜZİĞİ HALA DEĞİŞMEDİ HER DUYDUĞUMDA KUSMAK İSTİYORUM ARTIK!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 hakkaten yaa sakız orucu bozar mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 izlemeyengiller sigara orucu bozar mı? izletmeyengiller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 O degilde,, ÇAĞRI filmi halen yayınlanmadı¿ Acaba tuttugumuz oruclar yanar mı?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=oGMDl4mZ6as&src_vid=r_bj4a5TmkM& feature=iv&annotation_id=annotation_3815 343669 Ben Nihat Hatipoğlu'na tam olarak bu kızımızı sormak istiyorum. Kimse de çıkıp '' Aga bu nedir ? '' dememiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.