paranormalfikir Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2014 Sorulara cevap verin; >>> http://onedio.com/haber/turk-siyasetine-damga-vuran-hangi-lidersin--334365 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Bana, Bülent Ecevit çıktı. "Ak günlere" diye çıktığın yolda, "Ne ezen, ne ezilen hakça insanca bir düzen." için türlü mücadelelere göğüs gerecek cesaret sende. İşçinin, emekçinin dostu sensin, alnın ak, başın dik, en güzel şiirleri de sen çevireceksin. Gömleğin özgürlük mavisi, sözlerin de barış güvercini olacak. Dağa taşa "Karaoğlan" diye yazdıracak, meydanları patlatacak, Türkiye'ye yepyeni bir soluk vereceksin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Bakalım İnşaAllah Tayyip çıkmam yoksa bozuşuruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 O zaman "duble yol" şıkkını seçme. Bakalım İnşaAllah Tayyip çıkmam yoksa bozuşuruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 [h=2]Başbuğ Türkeş![/h]http://img-1.onedio.com/img/719/bound/2r0/53c16eff1652aee673addac1.jpg Hira dağı kadar Müslüman, Tanrı dağı kadar bir Türk olarak, 9 ışık rehberliğinde Turan yolundaki yürüyüşün dosta güven, düşmana korku, arada kalmışlara da şaşkınlık veriyor. Kızılelma senden sorulur, kuzgunlar hangi leşe giderse gitsin, Türk Hakanın devleti başa gelecek, önderi olduğun bu hareket asla engellenemeyecek. İyi bari... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Karaoğlan; Bulent Ecevit Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Başbuğ Türkeş ! Herkes haddini bilecek ! 2. Soruda hic tanimamama ragmen adam sirf mercedes'e biniyor diye Adnan Kahveciyi sectim bahceliyi pek sevmem vesselam, taniyan var mi anlatsin bana nasil bi adamdir ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Ben bunu yapmıştım. Atatürk çıkmıştı Bi dakika yaa bu o değilmiş xD Deniz Baykal çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 [h=2]Sen Deniz Baykal'sın![/h]Atatürk ilke ve devrimlerini, Cumhuriyetin temel niteliklerini korumak senin işin. Laikliğin teminatı, hiziplerin sahibi, partinin mutlak hakimisin. Her ne kadar bilinçsiz halk kitleleri henüz senin söylediklerinin kıymetini anlayamıyorsa da moralini asla bozmayacak, Cumhuriyet devrimlerini ateşli bir şekilde koruma mücadelesine devam edeceksin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Bülent çıktım ayol.! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Karaoğlan! http://img-2.onedio.com/img/719/bound/2r0/53c16fa6be2b3f830fbe197a.jpg "Ak günlere" diye çıktığın yolda, "ne ezen ne ezilen hakça insanca bir düzen" için türlü mücadelelere göğüs gerecek cesaret sende. İşçinin, emekçinin dostu sensin, alnın ak, başın dik, en güzel şiirleri de sen çevireceksin. Gömleğin özgürlük mavisi, sözlerin de barış güvercini olacak. Dağa taşa "Karaoğlan" diye yazdıracak, meydanları patlatacak, Türkiye'ye yepyeni bir soluk vereceksin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2021 baykal damga vuramadı yerine pompa vurmuş olabilir yalnız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.