paranormalfikir Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2014 Kazak sanatçı Karakat Abildina'dan birkaç parça... http://youtu.be/46Xz6h7pJ2A (2. klipteki görüntüler Ötüken Ormanlarından...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Sanatçının biyografisini paylaşıcaktım ama Türkçe ve İngilizce kaynak bulamadım. Kazakça Wikipedia'yı da çeviremedim. Kültürel bağlarımız zaman aşımına uğramış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 tembel olmamızdan bilmiyoruz yoksa biraz ugrassak kısa sürede öğreniriz. azerice daha kolay tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Evet tembellik de var ama aynı kültürden gelmemize rağmen, yüzyıllar içinde aynı değerler etrafında toplanmamız gerekirken, her topluluk farklı bir yol çizmiş kendine. Rusya'nın Orta Asya'da etkinliği çok ön planda. Anlamaya anlarız da Kiril alfabesini kullanıyolar, Latin alfabesi olsa neyse... tembel olmamızdan bilmiyoruz yoksa biraz ugrassak kısa sürede öğreniriz. azerice daha kolay tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.