Godwine Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2014 (düzenlendi) Bir çok şamanik toplumda, Şaman'a, umutsuzluk, ruhsuzluk, moralsizlik veya depresyon şikayetiyle geldiğinizde, şu dört soruyu sorar; -Dans etmeyi ne zaman bıraktın? -Şarkı söylemeyi ne zaman bıraktın? -Masal dinlemeyi ve masallardan etkilenmeyi ne zaman bıraktın? -Sessizliğin tatlı topraklarında huzur aramayı ne zaman bıraktın? Biz dans etmeyi, şarkı söylemeyi, hikayelerden büyülenmeyi veya sessizlikte huzur aramayı bıraktığımızda, ruhumuzun bir parçasını kaybettiğimiz bir deneyim yaşamışız demektir. Dans etme, şarkı söyleme, hikaye anlatma ve sessizlik, dört evrensel şifa merhemleridir. -Angeles Arrien ( The Four-Fold Way: Walking the Paths of the Warrior, Healer, Teacher and Visionary Yazarı) Bu soruları kendinize sorun ve bu dört şifa yöntemini kullanarak ruhunuzu tamamlayın. THE WITCHES OF SMYRNA (İzmir Cadıları) SAYFASINDAN ALINTIDIR Temmuz 21, 2014 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 (düzenlendi) şarkı söylemeyi hiç bırakmadım; dans etmeyeyse hiç başlamadım Temmuz 21, 2014 birikinti tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sticker Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Düşünüyorum da ben bunlara hiç başlamamışım aslında. Hep uzaktı hayatımda. Bir yerden başlamam lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 mantıklı gibi geliyo gerçekten hiçbirini yapmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 azıcık emeğe saygınız olsun ya.. o kadar çeviri paylaşım görsel. Lütfen alıntı yerine bir kaynaktan aldıysanız, onun ismini paylaşın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Çok güzel gerçekten ben de İzmir Cadıları sayfasında görmüştüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 azıcık emeğe saygınız olsun ya.. o kadar çeviri paylaşım görsel. Lütfen alıntı yerine bir kaynaktan aldıysanız, onun ismini paylaşın. Bir dahaki sefere buna dikkat ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NewWorldOrder Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 İnsanlar 'fikirler ve bedenlerin' içerisine sıkıştırılmış mutlak varlıklardır. Dans etme ve şarkı söyleme esnalarında 'fikirler ve bedenler' yanılsamalarını 'en aza indirgeyip' içe/öze yöneldikleri için ruhani olarak bir rahatlama/huzur söz konusu olur. Çünkü bu esnada yaydığımız ruhani titreşimler yoğunlaşır. Kendi ben'liğinize doğru attığınız her adım; sizleri kendi aydınlığınıza taşıyacaktır. Tek ve Sonsuz Yaratan' ın Sevgi ve Işığıyla kalın~ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Çok güzel bir paylaşım daha. Bir kamp ateşinin çevresinde depresyon barınamaz. Ateş yakar onu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 iyidir depresyon bazen ve bazı şamanik giderilmemesi ve tedavi edilmemesini uygun görebilir; bunu ateşin düşürülememesi yad a ishalin giderilmemesi gerektiğini düşünen savlar gibi savlayalım; doğal bi atılım-oluşum sonuç ve travma/iyileşme olabilir depresyonda; hayat akışının-anlayışının/bakışının ve bilgi yapısının kalıplı değişmeleri ve değişimleri örneğin ve gelişim travmaları ve hayat güçlenmesi-değişmesi farklılaşması gibi unsurlar/travmalar bu yönde yansıyabilir; ve bi çok başka şey de tabi; herşeye bir hastalık ve giderilmeli hemen ertiketi kondurulmalı değil, bu hayatı boş ve sıkıcı ve aptalca ve eğlencesiz görmenin neresi kötü-gerçeklere gözünü açmak bu; hayattan tat alamamak değil tam aksine tatsız bu hayatın iyice tatsızlaştığını ve tatsızlaştırıldığını ve herkesin tatsız tuzsuz yaşadığını görmek bazen travmadır; yani bu durumda depresyonun giderilmesi değilde destek olur bunlar belki; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Konuyla bağlantılı; http://www.gnoxis.com/kay%C4%B1p-ruh-par%C3%A7%C4%B1-soul-retrieval-%C5%9Famanlar-travmalar%C4%B1-nas%C4%B1l-%C5%9Fifaland%C4%B1r%C4%B1r-59259.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.