ubasti Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2014 Merhaba sevgili Gnoxis üyeleri. Aranıza kısa süre önce katıldım. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum. Benim için büyük onur. Neyse konuyu daha fazla uzatmayacağım. Yaklaşık bir 7 yıldır ellerimde çok feci bir siğil problemi yaşıyorum. İlaç kullandım, yaktırdım, dondurdum ama yine de tekrar çıktılar. Artık doktora gitsem doktor bile okutmam gerektiğini öyle bir çok hastasının iyileştiğini söylüyordu. Daha önce de okutmuştum ama geçmemişti. Geçen ay okuttum ve şaka gibi geçicekleri yere bacağımda ve yüzümde de çıktı. Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok sıkıntılı bir durumdayım. Dondurma tedavisi çok zorlu ve acılı geçiyor. Daha önce böyle bir sorun yaşayanınız ve bana yardım edicek biri var mı merak ediyorum. Umarım şifa bulurum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 elocon pomat diye bir krem var bir dostum kullanıyor onda da sedefe benzer yaralar oluyordu iyi geldi. Tabiyiki eczacıya sor öyle kullan. Onun haricinde bir de kantoron yağı sürmeyi deneyebilirsin. Umarım iyileşirsin bir an önce geçmiş olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 geçmiş olsun,benimki de okutunca geçmişti...tabi önceden dondurma tedavisi denemiştim bende,elimde hala izi var..zamanla geçiyor gerçi izi de :rolleyes:ya başka doktora gidin farklı bir tedavi uygulasınlar ..yada başka birine okutun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 kantaron yağı güneşte tavsiye etmesem de gece kullanabilirsin yaralara iyi gelir fakat siğiller için Damkoruğu, incir yaprağı, kırlangıçotu, lahana yaprağı, soğan(kırmızı), sütleğenotunun günde 3 defa sütü ve ya usaresini sürebilirsin. not: sütleğenin göz ile temasından kaçınmalısın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ubasti Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Çok teşekkür ederim ilginize umarım bir an önce kurtulurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 kantaron yağı güneşte tavsiye etmesem de gece kullanabilirsin yaralara iyi gelir fakat siğiller için Damkoruğu, incir yaprağı, kırlangıçotu, lahana yaprağı, soğan(kırmızı), sütleğenotunun günde 3 defa sütü ve ya usaresini sürebilirsin. not: sütleğenin göz ile temasından kaçınmalısın. ArpiA seninle yasayan olmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Sodyum bikarbonat kullanmanı öneririm. Vücudun PH derecesinin asidik olması da siğile yol açarmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.