Yhus451 Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2014 Merhaba arkadaslar,dogru yere actimmi bilmiyorum fakat babamin yuzune felc geldi. Felc geldigi unun oncesi yedigi biskuvitin kalanini yastigin altina koyup uyumus. Biz carpilma diyoruz. Oyle bisi olabilir mi? Bilgisi olan arkadaslar bisi yazarsa memnun olurum.Simdiden tesekkurler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Bence bisküviden önce rüzgarda kalıp kalmadığına bakılmalı... Yattığı yerde yemek yiyip kırıntıların üzerinde uyuyan birçok arkadaşım oldu, hiçbiri felç geçirmedi... Hatta köpeğimin yastığımın altına sakladığı kemiği fark etmeden uyuduğum da oldu, bana da bir şey olmadı... Ama kırıntı ya da yiyecek üzerinde uyumadığı halde açık pencereden yüzü felç olan bir arkadaşım var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Geçici yüz felci olmus olabilir... Stres veya dış etkenlerden dolayi olabilir acilen doktora gitmenizi tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2014 Yemek kırıntılarının üstüne yatmanın/uyumanın pek te uğurlu bir şey olmadığı genel olarak bilinen bir durum evet, ancak diğer arkadaşların dediği gibi önce geçici yüz felci ya da uyurken yüzünün soğukta ya da rüzgarda kalması gibi ihtimalleri değerlendirmek en mantıklı cevap olur bence de. Bana kalırsa bu tür durumların paranormal/doğaüstü durumlar olarak algılanması en son çare olarak yani tüm diğer ihtimaller elendikten sonra yapılmalı. İyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lightshadow Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 Sebep-Sonuç ilişkisi boyutundan konuyu doğru ele almışsınız. Her ne kadar tıbbi nedenlerin yani işin görünen boyutundaki sebeplerin bir neticesi olarak meydana geliyor ise de her olayın meydana gelmesine neden olan bir de görünmeyen sebepleri vardır. Çoğu zaman görünen sebeplerin arkasına sığınarak, sebebin kökeninde, görünmeyen boyutunda, yapılmış hataları göz ardı ediyoruz. Kelebek etkisi... Bir kelebek kanat çırpar, okyanusta fırtına oluşur. Yalnız buradaki önemli husus, kelebeğin doğru zamanda, doğru mekanda, doğru açıyla kanat çırpmış olmasıdır. Her kelebeğin kanat çırpması fırtınaya neden olmaz. Fırtınayı oluşturan görünen sebep, basınç ve sıcaklık değişimleri, görünmeyen sebep kelebeğin kanat çırpması. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaTeNoS Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2014 AurorA ya katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.