punitive Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2014 "Gündem" bölümüne açtığım konu neden kaldırıldı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2014 özel mesajla size bildirilecektir bunun için konu açmayın lütfen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2014 Zamanında bildirilse idi, konu açma gereği duymazdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2014 kişilerin özel hayatları bizi ilgilendirmez akil insan olsun olmasın bu tür konular silinecektir. siyasi içerik olduğu da göz önünde bulundurulursa forum kuralları gereği silinir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2014 Siyasi içerikli olduğunu hiç düşünmedim ki. "Akil" kelimesine takılmışsın sen. Özel hayatın dışına çıkmış artık konu. Kamuya mal olmuş. Herhangi bir kanuni engel taşımadığı da, yazının sonunda belirtilmiş. Sanırım, tamamını okumamışsın. Bir annenin oğluna karşı sergilediği, ibret vesikası bir durumu, arkadaşların da öğrenmesi idi bütün amacım. Öğrenmelerinde yarar da vardı. Engellemiş oldun. Sağlık olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperen Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Neden sitenin yarısı türkçe yarısı ingilizce ( konu açma gereği duymadım ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Bazı terimlerin Türkçe karşılıklarının tam olarak söylenilmesi istenen şeyi ifade etmemesi sebebiyle... Öte yandan "yarısı" denilebilecek kadar ciddi bir oranda olduğunu düşünmüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.