Jump to content

Gölgelerle temas

LessProblem

Önerilen Mesajlar

Ben ne zaman uyuyacak olsam gölge goruyorum.Bi gun gene uyumaya calisiyodum.Ama uyumamistim uyaniktim.Gozum kapaliydi sadece oda fazla sikmamistim gozumu gevsektiil once karanlikta beyaz bir kadin yuzu grdum sonra goz kapagimi elimle sıktim.bu sefer kadinin yuzunu dibimdeki duvarda gordum tuhafti goozum kapaliydi ve elimle tutuydum gozlerimi ama sanki goz kaagim kaldirilmis sadece kirpiklerimi tutuyodum gozum kapali oldugu halde gordugum bir de ranzanin kartonlu yeriydi (tam olarak ustumde de ablam uyuyor) bi elimi gozumden cekip gordugumle gissettigim aynimi acaba diye kontrol etmek amaciyla (bi de ddemiri vardi kartinda vardi) kartonlu yere dokundumhissetigimle gordugum ayniydi ama elim yaslanmis ve buyumustu parmagimdaysa altin yuzuk vardi sag elimin ikinci parmaginda korktum ve gozumu actim cok karanlikti ayagimin gidiklandigini hissettim sonra tekrargzumu kapattim bu sefer ayagimin ucunda ve kapinin giirisinde siyah golgeler duruyodu bu siyah golgelerle de 3 sene once eski evimde tanstim o da o gun uyuyamamistim ablam falanda uyuyodu salonun isigi acikti dedim babam heralde yatmamis ablaa faanda sesendim yatmamis diye sonra uyumaya basladim truyamda gri renkte bi tuneldeydim iceriye girdim elinde tirpan olan ciplak bebekler bana senin burda isin yok git burdan dedi sonra uyandim uyandiktan sonra icerinin isigi hala yaniodu sonra tekrar uyumusum bu sefer gine ayni yerdeydim karsima iki tane yol cikti ylun bi tarafinda karanlikta annemm kucaginda bi bebekle oturuodu kucaginda ki bebek aglodu diger tarafta bembeyaz bi isik vardi ne oldugunu goremiodum bi tarafta annem olduguna gore diger tarafta da babam vardir diye dusunup karanliga gittim hem belki kucaginda ki bebek benim kucuklugumdur annemin yardima ihtiyaci vardir diye dusundum annemin nune gectim ama annem bebegi birakti kendisi yaratiga dnustu artik sadece damarlari vardi teni yoktu ve beni boguyordu hemen gozumu actim gozumun onunden 5 dk sonra falan gitti sonradan aklima babamin o gun gece calistigi aklima geldi erken gelmesine ihtima yoktu sabahsa anneme sordum kkalktin mi diye o da kalkmamis golgeleri de o gunden beri goruyorum sizce bu golgeler ne ? ve benden bisey mi istiolar ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lutfen iki uc golge gorup, ya da gırdugunu sanarak konu acmayın. Artık bilgi kolayca ulasılır bir yerde duruyor. İki yolun var, ya onemsemeyecek hayatına devam edeceksin, ya da konuyu arastırıp uzerine gideceksin. Bilgi toplayacak, deneyimlerini arttıracak sonra da takıldıgını soracaksın. Etraf eti cin gordum bu ne diyenlerle doldu. Sanki burda herkes paranormal uzmanı. Neye benziyor, nasıl gorunuyor, ne diyor, ne hissettiriyor, ne zaman cıkıyor??????????

Golge goruyorum nedirle is bitmiyor. Bizide muneccim.........

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konuyu önceden açmıştım. Eski evimizde görüyodum göz yanılması diye evdekilere sesimi çıkarmadım. Sonra yeni bi eve taşındık görmeye devam edince anneme açtım konuyu o da görmüş büyü yapıldığı yönündeyiz çünkü babam bu tür şeylerle her ne kadar bize söylemese de ilgili ve annemle arası da iyi değil. Akrabalarımızla annemin arası iyi değil. Gece görünce dua ediyorum ihlas felak ne biliyosam okuyorum öyle yatıyorum. Korkudan kapının oldupu tarafa arkamı dönemiyorum bile. Gördüğümdeyse harrlet etmek istiyorum ama korkuyorum. Korktuğumda aklıma gelmesi için bi aywt ezberledim eğer herhangi bi varlıksa diye "İnsan diğer varlıklardan üstün yaratılmıştır" diye. Geçenlerde odamın balkonunun kapısının perdesini kapadım tamamen ışığı açık bırakıp dişimi fırçalamaya gittim.annem uyuyodu ablam üniversitede (ikinci öpretim) babam sa işte. Sonra geri içeri gittiğimde de perdenin yarısının açık olduğunu gördüm. Balkon kapısı kspslıydı da. Çektiğimden eminim perdeyi çünkü camın perdesi de açıktı ve perdeyi çekerken arada tskılıyor üşengeçliğimi bozup yaptığım şeyleri unuutmam gece yatarken odama gece görüşlü kamera koymayı planlıyorum. Sizce işe yarar mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle korkmamak için konuyla ilgili daha çok bilgi edinmelisiniz bana göre. ilk başlığı okumaya çalıştım ama çok karışık anlatılmış bu nedenle rüya nerede bitiyor, nerede uyanıksınız vs bunları anlamak mümkün değil. Ama genel olarak bir şeylerin normal seyrinde gitmediğinden eminseniz, kamera koyup görüntülemeye çalışmak yerine, korkularınızdan kurtulmalısınız. İnancınız yönünde bilgilerinizi arttırmanız gerektiğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kamera koymanız işe yarayabilir fakat şöyle bir durumda var ne kadar inanırsanız o kadar yaratırsınız. Bazı insanlar o kadar güçlüdür ki kendi korkularını kendileri yaratırlar. Tabiki sizden kaynaklıda olmayabilir. Sanırım forumda korunma hakkında yeterli bilgi var.Birkaç deneme yapmanız fena olmaz bence...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...