ArpiA Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2014 http://alloyentertainment.com/wp-content/uploads/2013/09/The100pb_300wide.jpg tür: Dram, Fantastik, Bilimkurgu Nükleer bir savaş sonrasında Dünya yaşanamaz bir hal almıştır, İnsanlığın neslinin tükenmemesi adına devasa bir uzay gemisi projesi başlatılır bu uzay gemisi atmosfer dışında 100 Yıl boyunca yaşayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bilim adamlarının ön görüsü Dünya 100 yıl sonra tekrar yaşanabilir bir hal alacak ve ark ismini verdikleri uzay gemisi ile dünya'ya tekrar inerek yeni bir çağ başlatılacaktır. Aradan geçen 97 yıl sonrasında 100 mahkumu dünya ya gönderirler, aslında Dünya'da yaşamın bitmediğini insanların ve hayvanların evrim geçirdiğini gören 100 mahkumun yaşam mücadelesini konu almaktadır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Denemeye değer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Fantastik.. bencede denemeye deger.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 konusu güzelmiş oyunculuklar ve görsellikte güzelse izlenir gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 11. bölümde felan kalmıştım, kaç yayınlandı acaba; bi de merak edip bakmışken, divxplanet "Website is offline No cached version of this page is available. " bi şey mi var acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 o siteden kaynaklı sanırım farklı bir yerde açıyor zaten 2. sezon 1. bölüm çıkmış en son Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Son yasalarla online izleme siteleri yavaş yavaş kapatılıyor malesef. O yüzden torrent tavsiye ederim. Lakin rar şeklinde indirmemeye özen gösterin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 İlginç geldi. Şu torrent olayını detaylı anlatırmısın dostum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 siteler kapandi hangi dizileri izledigimi de unuttum, karisti gitti. 100 fena degil, mevcut dizilerden degisik konusu oldugu icin sanirim izlemeye deger buldum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Böyle güzel kızlar, yakışıklı oğlanlar falan görünce korkuyorum ben artık ergen dizisi diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 di mi bana da öyle gelmişti başlarda ama 5. bölümdeyim heyecanlı gidiyor pek ergenus şeyleri yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 serpentine, dogru bildin ergen dizisi ama vampir ergen dizilerinden hallice. ergen olmasin dersen House of Cards var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.