bolsoru Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2006 Ewd 3 dilek dileğebilceğinizi bilseniz neler dilerdiniz (olmucak bişi ama geğğğik olsun ) İlk sizlerden aliyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 oğuz modluğa geri dönsünn eftelya ablam beni evlatlık alsınn ama kardeş olarakk bide aradıım aşkı buluyumm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 dilek şimdi bu kimse ciddiye almaz ama dillim hadi 1.dünya üzerinde bir daha hiç savaş çıkmasın dilerdim 2.hayatıma renk katabilecek çok ii bi eş ama aynı zamanda dost olabilicek birini dilerdim 3.beni seven herkesin en az benim kadar mutlu olmasını dilerdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Saul vhercle de böle olmuyo ben dilim bitane gnosis.gen üyeleri dilekeri ile burayı güzelleşdirsin dilerdim olmazmı ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest tövbekar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 1...herkes doğruyu bulsun...ve yaşasın... 2...kimsenin derdi olmasın... 3...saygı ve sevgi yüreğimizi doldursun... saygılarımla oguz3259 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 @eftalya ablaa koş oğuzmuş buldum buldum , himmet ağa , saffed ağa koşun lehn buldum diom size Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 1-Allah'tan sabıııır 2-bütün insanlara huzur mutluluk ve sağlık başka dileyecek birşeyim kalmadı daha ne olsun ki zaten bence yeterlidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 1-TANRI nın beni sevmesini. 2-TANRI ya olan aşkımın,hiç bir zaman bitmemesini. 3-Cennette Hz.Muhammet [s.a.v.] e,o çok sevdiği güllerden bir demet verebilmeyi isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 1.sevdiklerimle mutlu bir hayat 2. si ve 3. sü benim için bir dilek deil hayatımda en çok istediim gerçeklestireceim seyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 1- amerika ve israilin soyunun kurumasını ki ancak ozaman barış olabileceğini sanıyorum. 2- açlık ve fakirlik içinde bulunan bütün insanların özellikle çocukların,zevk için enteresan alemler düzenleyen şımarık sosyete yaratıklarının servetine konmasını. 3- yeryüzünde şifasız hiçbir hastalığın bulunmamasını. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
davids_naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 1: dünyanın en hızlı bilgisayarını yaratmak!. 2: Amerikanın yok oluşu.. 3: Cinleri perileri hepsini görmek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 1-sınırsız müzik yükleyebileceğim bi mp3 2-okula gitmeden üniversite diplomamı elime geçirmek 3-her istediğimin olması(ehe çok cinfikirliyimdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 ben dememişmiydim oğuz abimiz tövbekar diye yaşımız büyük deilki dinleyesiniz nese ben dilemişti son şıktaki aradıım aşkı buldum onu deiştirippp şöle yapmak istiyorum 3-eftelya ablam ve nora ablam beni evlatlık alsınlar ama kardeş olarak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 ilk olarak 1 sağlık 2 mutluluk 3 para Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 ALINTI(triton @ 8 09 2006, 20:02 ) 10557[/snapback] oğuz modluğa geri dönsünn eftelya ablam beni evlatlık alsınn ama kardeş olarakk bide aradıım aşkı buluyumm [/b] çok duygulandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 aman duygulanma ablam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 sora ağlarsın dayanamam ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 triton senin avatar noldu_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 yaww benim avatar kafayı yedi kendiliğinden değişiyoo bende ablam avatarı beenmeyince sildimm tamamen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 hııııııı... başka bişi koy bende güsel avatar koyabilicen bi adres var istersen veriyim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 ya olur aslndada ya biri deiştiriyoo gibi geldi nese sen bana adresi söleee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enkizu Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 1-Tüm boyutlarda yaşayabileyim 2-Beynimin tümünü kullanabileyim 3-İçten dilediğim ve kimseye zarar vermeyecek tüm dileklerim gerçekleşebilsin.... çok şey mi istedim acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 ALINTI(tövbekar @ 9 09 2006, 03:19 ) 10784[/snapback] 1...herkes doğruyu bulsun...ve yaşasın... 2...kimsenin derdi olmasın... 3...saygı ve sevgi yüreğimizi doldursun... saygılarımla oguz3259 [/b] Asla gerçekleşemeyecek 3 şey. tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Ya aslına olmucak şey dedinde aklıma şu geldi daha doğrusu çocukluüumun vazgeçilmez dahi fikirleri : bi zaman makinesi olsun (çizgi flimden esinlendim ) yada durun , böle eski çağlara gidim orlarda yaşım yada bi kabilenin başına geçim ben gelecekden geldim diyerek onları yönlendiriyim bnm askerlerim olsunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 şebnem ferahla bırlıkte yasıyım her yonden cook saglam bı ınsan olayım uykusuzlugun caresını buluyum kı pc basından kalkmayım hehehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.