ginger Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2014 Alex Clare uzun zaman once "Too Close" sarkisi ile epey meshur olmustu, bu sarkisi yine epey meshur bir reklamda kullanilmisti. Ben de o zamanlar Too Close sarkisini cok sevmistim ama diger sarkilarina bir turlu isinamamistim. Alex Clare benim hic sevmedigim bir tur olan dupstep ve drum and bass denilen turde muzikler yapiyor. Son zamanlarda tesadufen sarkilarini akustik olarak soyledigi videolarina denk geldim ve gunlerdir bikmadan usanmadan dinliyorum. Muhtesem bir sesi var, sizlerle de en sevdigim sarkilarini paylasmak istedim, belki siz de begenirsiniz. [video=youtube;cIE-2yh4fJE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 [video=youtube;hdTWKuF-OvM]https://www.youtube.com/watch?v=hdTWKuF-OvM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.