Marf Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2014 Babam şu an ölümdöşeğinde diyebiliriz. 2 kere kalbi durduğundan yoğunbakımda 4 gündür, doktorlar mucize beklemeyin diyorlar. En son başvuracabileceğim yöntem bu sanırım. Eğer bu durum hakkında çözüm bulan biri olursa(bunu söylediğime hala inanamasamda, bir umut) onu zengin ederiz. Güç, para ne istiyorsa köklü bir aileden geliyorum. Yeterki bana ulaşsın, bu durumu kullanıp beni kandırmak isteyenler olacaktır. Hiç zahmet etmesinler, gerçek anlamda onlara zarar veririm, bu açık ve net bir tehtid olarak algılayabilirsiniz. Umarım işe yarar bir şeyler çıkacak. Müslümanlar dua edin dua edin demeyin ben inançsızım ama her gün hastane önünde 150 kişi falan oluyor bizden hepsi hatim indiriyor, dua ile bir şey olmadı henüz kısacası daha farklı yollar istiyorum. Sizin yolunuzdan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tokyofondip Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NewWorldOrder Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Maddi beklenti içerisinde olan biri şifa verebilecek ruhaniyete erişmeyi başaramaz. Dolandırılmamanız açısından bilgilerinize.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sticker Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Çok geçmiş olsun. Yürekten iyileşmesini diliyorum. Allah'tan umut kesilmez. Benim elimden başka birşey gelmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 sizden daha köklü ve zengin insanlar da istediler ölüme meydan okumayı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Devilish Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Internet üzerinden toplu şifa çalışması yapan kişiler-gruplar var, sizin durumunuzda ne derece faydası olur bilmiyorum ama denemenizde fayda var. Arkadaşların da belirttiği gibi ücretsiz olması esas Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 yapacak kişinin para için değil de istediği için yapması gerekir. geçmiş olsun . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Geçmiş olsun . konu kilit . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar