ArpiA Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2014 Sen ki ey gül! Çayırda kızarıp kurumlanıyorsun Kıpkırmızı, bürünmüş allara... Kır şen ve hoş, Ama mutsuz olacaksın, Nice güzel olsan da... dur ya bu şiir olmadı Masallar anlatır güzelliğini Aşıklar kıskanır sevgini Saçlarında dans eder kelebekler Asma yapraklı sarmalar börekler Lahmacun yanında ayran ne güzel gider Patlamış mısırlı sinema keyfi yaparsın Ellerinle tuzlar serpersin Ruhun gökyüzünü kucaklar İzini süremez kuşlar Saklarsın güzelliğini kainattan ama İçten içe ışığını yansıtırsın dünyaya.. bir ara acıktım galiba öhöm neyse Mutlu Yıllar Perimmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 ilk şiir olmamış 2.ve 3.cü iyi ama :Dbenide acıktırdın:rofl:çok teşekkür ettim yavrucum:dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 ilk şiir benim değilde ondan rica ederim gülüm bu saatte bu çıktı anca ha bir de şunu ekleyip kaçayım http://2.bp.blogspot.com/_HMdQT3xTWX8/SBgAIBJv2UI/AAAAAAAAAMQ/GQW5JVMpUlI/s400/peri%2Bpastas%25C4%25B1%2B005%5B1%5D.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Geçmiş doğum günün mübarek olsun masalcı. Tüm masallar gerçek olsun. Gökten üç elma düşsün oturup yiyelim. Kerevize çıkalım. Develer tellak, pireler beraber olsun. Doğum günün kutlu olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Doğum günün kutlu olsun masalcım pericim bu yaş sana güzel sürprizler getirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Ey masal bu sozlerim sana Iyiki gelmissin bu dunyaya Nasil mod oldun orasi hala muamma Tek bi bildigim var, beni banladin Durdun durdun bu tarihte dogdun Bu tarihte dogdunda mutlu mu oldun O kadar bekledin ilk bana patladin Tek bi bildigim var, beni banladin Dogum gununu kutlamaya geldim buraya Hazir geldim icimi dokeyim suraya Her neredeysen bizden selam olsun oraya Iyiki dogdun amma, beni sen banladin Daha devam ederdim yorgun olmasam Beceremedim ama hosuma gitti vesselam Bu dortlukte biraz sacma oldu sanirsam Tekme tokat beni sen banladin Surada kalsin buda kutlamis olalim bizde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Doğum günün kutlu olsun Henüz uyanamadığımdan böyle sade sade yazıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 doğum gününü kutlarım masal daki peri:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Tanışmıyoruz belki ama Doğum günün kutlu hayatın masal kadar güzel olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 nice senelere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Idhrin-eden 'elir , No in elenath hîlar nan hâd gîn... Peri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Doğum günün kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 herkese çok teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Doğum günün kutlu olsun Masal. Nice mutlu yıllara. :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Nice mutlu, Gnoxis'li yıllar dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 hepi bört dey du yu masal perisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Nice mutlu yıllara ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Mutlu yıllaaaar ~. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Mutlu yıllar periler perisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Mutlu yıllarr ✌❤ッ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 http://thecakeblog.com/wp-content/uploads/2013/06/fairy-birthday-cake-6.jpg Doğum günün tekrar ve tekrar kutlu olsun Pericik Bu seneki pasta benden :* Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 teşekkürler herkese Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 ahahah hiç unutmam bu şarkıyı bana atmıştın çok sevmiştim bende hatırlatim doğum günün kutlu olsun https://www.youtube.com/watch?v=mO0zHJKMt68 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Mutlu senelerrrr. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Konuyu aramıştım bulamamıştım meğersem gözümün önündeymiş. Bakan kör olmak buna deniyor galiba xD buradan da kutlamak istiyoruuum çünküüü Doğum günün kutlu mutlu olsuun kanking! Bitanesi seviyorum seni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.