SystemFail Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2014 Arkadaşlar herkese merhaba, Yaklasık 2 yıldır amatör olarak zevk için FL stuido kullanıyorum Trance müzik elektronik bir müzik tarzı ve partilerde çalınıyor. 7-8 dakikalık uzunluklarla karşımıza geliyor. Bende bu alanda bir çalışma yapıp biraz melodi anlamında kısır kalmış olsamda, hem bölüm canlanır, hemde emeklerimi paylaşmış olurum dedim Dinleyen ve yorumlayan herkese teşekkür ederim Umarım trance müzik severler biraz olsun kalıntılarını bulursunuz https://soundcloud.com/musicenergetic/trance-epics Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Fena değil bence Hint ezgileriyle hoş olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Naçizane fikrim ilk çalışma için hiç fena olmadığı yönünde. Devam etmelisin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SystemFail Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum. Evet serpentine seninde bahsettigin gibi bende hint ezgilerinin hos bir hava katacagini dusunmustum. Sanirim enstrumanlari biraz daha gercekcilestirmem gerek. Eisenheim sanada tesekkurlerimi sunuyorum ve evet calismalarima devam edecegim. Cepten girdigim icin ayri ayri cevap yazamiyorum kbakmayin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Çok hoş olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SystemFail Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Teşekkür ederim çok naziksiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2016 Aynen fena değil... simdi de yapıyor musun bilmiyorum ama ile deneyim icin oldukca basarılı buldum.... başarılarının devamını dilerim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SystemFail Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2016 Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. üzerinden yaklaşık iki sene geçmiş olmasına rağmen bir güzel yorum daha geldi. Evet, kendimi gelistirmeye devam ediyorum ancak trance muzik (bahsettigim goa) populerligini neredeyse tamamen kaybetmiş durumda ve su anda daha çok günümüz müziklerine yakın çalışmalar yapmaktayım.Eğer yine ortaya güzel birşey çıkarabilirsem onu da paylaşacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.