MrFaziL Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2014 Merhaba arkadaşlar bu sene Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesinin yetenek sınavına gireceğim.Okulun sitesinde okuduğum bilgilere göre Sinema/TV bölümü için Yerli-Yabancı film bilgileri isteniyormuş.Şimdiden araştırmaya başlamak istiyorum bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum.Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Bergman, Tarkovsky, Godard, Kieslowski, Angelopoulos, Kurosawa, Chaplin filmlerine çalış. Aklıma gelmeyen birkaç tane daha var. Eklerim onları da. Türk sineması için de Metin Erksan, Şerif Gören, Lütfi Akad filmlerine bakabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Elde edebileceğim kadar bilgi toplayıp fotokopi çektirmek istiyorum dediğiniz yönetmenlere de bakacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Merhaba arkadaşlar bu sene Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesinin yetenek sınavına gireceğim.Okulun sitesinde okuduğum bilgilere göre Sinema/TV bölümü için Yerli-Yabancı film bilgileri isteniyormuş.Şimdiden araştırmaya başlamak istiyorum bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum.Teşekkürler Selamlar. Bölümde okuyan kişilerden yardım alabilirsiniz. Sizin bölüm için değil tabi üniversite için ancak başka bir bölümde arkadaşım 1 yıl ders aldı bölümde okuyan birisinden ve kolaylıkla geçti. Yine üniversitede sinema okuyan bir arkadaşım var ona sordum, yerli hakkında pek fikri yok ancak yabancı ile ilgili olan ders notlarını gönderecek akşam. İstiyorsanız özelden ulaşın bana akşam ileteyim size. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Sinema akımlarına da bakabilirsin yeni dalga, yeni gerçekçilik vb. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Selamlar. Bölümde okuyan kişilerden yardım alabilirsiniz. Sizin bölüm için değil tabi üniversite için ancak başka bir bölümde arkadaşım 1 yıl ders aldı bölümde okuyan birisinden ve kolaylıkla geçti. Yine üniversitede sinema okuyan bir arkadaşım var ona sordum, yerli hakkında pek fikri yok ancak yabancı ile ilgili olan ders notlarını gönderecek akşam. İstiyorsanız özelden ulaşın bana akşam ileteyim size. Çok iyi olur şimdi mesaj atıyorum size Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.