dreadful Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2014 Şu sıralar muma taktım sanırım. Bundan önce de bugün sabah buraya konu açtım hatta mumun paranormal bir yanı var mı diye her neyse aklımda bu soru varken ne oldu anlatıyım hemen. Öncelikle mumları çok severim. Odamda bir masa mum köşem var her neyse güneş battığı an yanan mumlarımı söndürdüm ışığı yaktım mutfağa gittim elime bitki çayımı aldım odama bir geldim mumların hepsini söndürdüğüme eminim ama geri geldiğimde bir mum yanıyordu. İyice şaşırdım. Aklımda mumla ilgili soru varken bunu yaşamak kötü oldu tabi eğer paranormal bir olaysa tabi bu mumu sevmeyeceğim anlamına gelmez yine de bu durumdan rahatsız oldum biraz. Siz ne düşünüyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Merhabalar, Sadece mum üzerine yaşanmış bir detay, lakin benim başımdan geçen birkaç olay silsilesi mevcut. Bende ilk başlarda Paranormal Aktivitelere bağladım lakin aşağıda vereceğim linkteki konuyu incelerseniz yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Link Esenlikler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Botan Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2022 Aynı konu bugün benim de başıma geldi mumu söndürdüğüme adım kadar eminim ama bir süre mum gözümün önünde tekrar yandı bunun sebebi sizce nedir beni de aydınlatın lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Botan Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2022 Sönmüş mum tekrar neden yanar yani mantıksız geliyor bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tesha Yanıtlama zamanı: Eylül 26 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26 merhaba, mum dumanı mumun ısısıyla tekrar yanabilmektedir 🎀 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sssxxx Yanıtlama zamanı: Kasım 9 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9 Merhaba, mum söndü gibi görünüp hafif esinti ile dibinde alevsiz gibi görülebiliyor... Evde durduk yere herhangi bir şeyler yanmadığı sürece korkulacak bir şey yok. Öyle bir durum olursa da büyük ihtimalle biri yakıyordur. Çok çok çok nadir ihtimal cinlerden olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.