apocalypse Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2014 Arkadaşlar yaklaşık bir senedir kendi çapımda bestelerle uğraşıyorum. Şöyle elektronik rock türünde bir şey denedim. Şimdilik amatörüm falan. http://www.youtube.com/watch?v=6Wshi_iSRAE 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Adına ve görseline de yakışacak bir yorum yapacağım... Araba kullanırken gerçekten çok rahatlatıcı olur İnsanı gayet alıp götürüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Yine yollar hakkında. Bu biraz daha sade oldu gibi. Gezgin olana dek bi kaç beste bırakayım dedim arkamda heh. https://www.youtube.com/watch?v=GCZfYi_X5sA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Şehirler arası otobüs yolculuğunda cam kenarında dışarıyı seyrede seyrede dinleyeceksin bunları. 1.si daha iyi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 2.si hakkında yorumumu yapmıştım zaten ama buradan da söyleyeyim, 2.si daha ziyade yürüyüş gibi olmuş. Hafif çiseleyen yağmur altında yürümek gibi. 1.si daha zengindi tabi... 2. biraz daha az melodili kalmış. 1.yi dinleyen tabi 2.de de aynı zenginliği bekliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Beceremiyorsan bırak yeaaa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Müzik bilgim yok; eleştiri yapamam. Fakat, gayet güzel. Dinlenebilir nitelikte. Kulaklıkla dinlemeniz tavsiye olunur. Bir yerlerden aparılmış hissi veriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Müzik bilgim yok; eleştiri yapamam. Fakat, gayet güzel. Dinlenebilir nitelikte. Kulaklıkla dinlemeniz tavsiye olunur. Bir yerlerden aparılmış hissi veriyor. Aparmak bir kenara dursun, herhangi bir şarkının melodisine benzeyen bi melodi bile bulsam onu hemen silip yok ediyorum. Tamamen kendime ait olmadıktan sonra beste yapmanın bi anlamı yok zaten =) Ama ilham aldığım gruplar mevcut tabi. ve kulaklık konusunda haklısın çünkü çok farklı sesler bir arada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 Buralarda gezinirken tekrar dinledim de parçaları, devamını merak ettiğimi fark ettim... Yeni parçaları merakla bekliyoruz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Buralarda gezinirken tekrar dinledim de parçaları, devamını merak ettiğimi fark ettim... Yeni parçaları merakla bekliyoruz... Mesajını şimdi gördüm AurorA =) Şuanda eşzamanlı olarak uğraştığım sanırım 20 küsür beste var ama bitmiyorlar bi türlü. ben artık kafa dengi birileriyle grup kurmak istiyorum çünkü tek başıma zor bu işler. Koca gruplar bile prodüktör olmadan albüm çıkarmakta zorluk çekiyorken ben tek başıma düzgün bişeyler çıkaramam tabi. İlgine çok teşekkür ederim =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nundia Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Arkadaşlar yaklaşık bir senedir kendi çapımda bestelerle uğraşıyorum. Şöyle elektronik rock türünde bir şey denedim. Şimdilik amatörüm falan. http://www.youtube.com/watch?v=6Wshi_iSRAE Tam rap olacak bir melodi.İznin olursa bir arkadaşıma göndermek istiyorum rap ile ilgileniyor da söz falan da yazıyor belki bir parça çıkartır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Tam rap olacak bir melodi.İznin olursa bir arkadaşıma göndermek istiyorum rap ile ilgileniyor da söz falan da yazıyor belki bir parça çıkartır Tabi gönderebilirsin =) Rap ve hiphop dinlediğim zamanlar da oluyor bazen ama şahsen vokalsiz ve enstrümantal müziği daha çok seviyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 yeni parçalar da bekliyoruz apocalypse bey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 ehehe beni şımartıyorsunuz AurorA hanım =) Sadece müzikle uğraşan biri olsam kolay. Mağaza sektöründe yardıran biri olarak kalan zamanımda bir şeyler yapıyorum işte. bakalım şimdi ormanlar hakkında bi beste yapıyorum bitecek yakında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufikk Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 hitchhikind song süper olmuş... midnight drive da biraz senkron hatası olsa bile ikiside süper.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 ehehe beni şımartıyorsunuz AurorA hanım =) Sadece müzikle uğraşan biri olsam kolay. Mağaza sektöründe yardıran biri olarak kalan zamanımda bir şeyler yapıyorum işte. bakalım şimdi ormanlar hakkında bi beste yapıyorum bitecek yakında. forumca bekliyoruz efenim eserlerinizi ormanla ilgili olanda bol çam kokusu istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 hitchhikind song süper olmuş... midnight drive da biraz senkron hatası olsa bile ikiside süper.... Teşekkürler dostum. Aslında senkron hatası yok. Progressive ve az buçuk ezber bozan bateri ritimleri denedim. Ama belki de vardır haklı olabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.