Jump to content

Sen kapat gözlerini.....

tkmelancholy

Önerilen Mesajlar

sen kapat gözlerini ben uyumayacağım bu gece

meleklerin dansına bilet aldım onları izleyeceğim...

sonra geçmiş film şeridi olup geçecek gözlerimden...

sen kapat gözlerini, uykulara yat düşlere uyan...

ben dolanacağım biraz...

kararsızlar avuçlarımda gel-gitler yapacağım,

kim bilir belki bir kaç deniz dalgalandıracağım...

sen kapat gözlerini

ben kabusları içime alacağım..

bir çığlık yükselecek, simsiyah olacak mavi gökyüzüm..

korkmayacağım....

yolluk yapacağım umutlarımı

ölümü de alıp sırtıma cıkacağım yollara..

hayır! bu sefer klavuzum korkularım olmayacak...

tek bir yılan alacağım içime onu besleyeceğim..

zehir dolacak içim hiç çekinmeden dışarı püsküreceğim..

sen kapat gözlerini

gir düş sokağından içeri..

ben oraya da geleceğim..

geceler karanlık olacakya,

yorgunluklarımı mesale yapacağım ben..

ve her sabah güneşle birlikte dokunacağım tenine..

her nefeste içine dolacağım,

teninde kokumu unutacağım..

sen kapat gözlerini

ben bu gece uyumayacağım...

ölüm sırtımda düşeceğim yollara..

içimdekine sarılıp zehirler kusacağım

düşleri de geçeceğim gerçekleri de...

ve elbet yolun sonuna geleceğim

o zaman aşkı cıkarım sırtımdaki ölümü üstüme örteceğim..

sonsuzlukla sevişeceğim..

hadi kapat gözlerini...

alıntı değildir:) 14 yaşın baharında yazılmış bir şiirdir:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sen kapat gözlerini

ben bu gece uyumayacağım...

ölüm sırtımda düşeceğim yollara..

içimdekine sarılıp zehirler kusacağım

düşleri de geçeceğim gerçekleri de...

ve elbet yolun sonuna geleceğim

o zaman aşkı cıkarım sırtımdaki ölümü üstüme örteceğim..

sonsuzlukla sevişeceğim..

hadi kapat gözlerini...

yüreğine sağlık ne güzelde yaşamışsın aşkı en derinden en safane en delikanlıca yüreğinden öpüyorum seni

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

tesekkür ederim ezim:)

deus sanırım laf olsun diye değil de ne diye diye soruyorsun... ben sevdim... sevdiğim adama kendimi verdim... hayatım ruhum herseyim ve o kadar küçükken... sevdiğim içindi mutlu olsun diye.. hakkını vereyim diye laf olsun diye değil...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

fedakarlık sevginin temel taslarındandır... fedakarlık yapılmayan bi sevgiden sözedilebilir mi... en basitinden o aksam sınava calışman gerekirken sana ihtiyacı olan arkadasına gidersin onu seversin cünkü snin için önemlidir. bu sevgi kendi hayatından birşeyleri feda ettirir sana.. senin için hiç birşeyinden feda etmiyorsa, kendi hayatını her zaman ön planda tutuyorsa seni sevdiğini senin için herseyi yapabileceğini söyleyen bi insana nasıl inanırsın? sevgi emek ister bu hepimizin bildiği sözdür(izleyiniz al yazmalım) emek fedakarlıktır cabadır.. her cabanda cabalamayarak gecirebileceğin rahat günlerinden feda edersin...tamamiyle bu değil tabiki sevgi ama bu temel taslarından...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kesinlikle haklısın.

Fedakarlık delilen o şey ? Peki ya o ne o halde ? Ölçülüp biçilebilir birşey olmadığından eminim, "acı" gibi, sana göre küçüktür başkasına göre büyük. Değişkendir. Bazen görünmezdir bazense görünmemesi gerekir fedakarlıkların.

Söylediğin gibiyse büyük ruhlu biriymişsin. Miktar olsaydı ortada; düşüncen ilerde değişir derdim; ama bilirim, iyi bilirim; "her" vermek zordur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

nihayet bakısımı anlayabilecek birileri...ben 'her' seyimi verdim... ama yetmedi... küçük geldi ona basit geldi... benim için ne yaptın dedi 3 yılın sonunda... söyleyemezsin ki... yaptıklarını tek tek sıralayacak mısın sidik yarıstıran cocuklar gibi...bazen senin herseyin baskaları için hiçbisey oluyo..kişiye göreliği cok iyi bilirim bende

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben de bir keresinde "her"imi vermiştim. Söylediğinden çok da faklı değildi. Sordu. Ben de ona sordum. Anlayamamış.

Biliyordum, o da bir zamanlar "her"ini vermişti. Anlayamamışım.

Verecek "her" im kalmayınca zaman verdim ben de.

bir zaman sonra anladım ki ikimiz de haklıydık. Ama insan işte. Çevremdeki insanlar beni bana haklı göstermiştiler, belki de onu ona. Ve insan her nasılsa değiştiriyor onu kafasındakiyle.

Gerçekten yalnız kalıp kendine verdiğin "zaman" dan başka birşey kalmadığında geriye, anlayabilirsin gerçekten değip değmediğini.

Ama başka bir kıssadan hisse: Gerçek "aşk" ise her zaman değer. Çok da önemi yok "her" lerin "hiç" lerin.

Büyümek böyle birşey olsa gerek.

Zorla cevap attırmaya çalıştığın için attım cevabı ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ama başka bir kıssadan hisse: Gerçek "aşk" ise her zaman değer. Çok da önemi yok "her" lerin "hiç" lerin.

değerdi ben biliyorum huzurla omzuna yaslandığım tek bi an için değerdi.. bazen neyin nasıl olduğunu görmek için uzaklaşmak gerekiyor gercekten de.. ama bi kere uzaklasınca insan ne kadar özlemle ansa da yeniden içine girmek istemiyor. kafasında güzelleşen bütün anıları yeniden kirletmek istemiyor. benim için böyle en azından. güzel bi sohbetti tesekkür ederim iyi aksamlar:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...