VictoRia Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2007 Fotoğrafınızı yükleyin kime benzediğnize bakın:Dhttp://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2007 iyide üyelik istiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 bu sonunda ters bisi cikaranlardan mi.. .. uyelik istedi acamadim da.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 du bakalım..bende şimdi denicem pis bişe çıkarsa sizi haberdar ederim...kendimi feda ediorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lara Croft Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Anaaaaaaaaa acaip bişi bu ben resmi yukeldim ikisaat bekletti dedim tam bişi yok bekle bekle dalga geciyo bir baktım bir kadın ) benziyo mu evet Kımberly williams dedi Buresimde sac rengim bal rengi idi ikinci resim yuklemede de siyah sac rengine Demii Moore ikinci resm daha kısa durdu neden se ama cokkkk zevklii deneyinn ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 benimde hala beklio:( tam kapatıodum iyiki haber vedin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lara Croft Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Ya bazı resimler uzun bekliyo sayı 7 falan dıyorsa rahat 5 10 dakıka 3 yazıyorsa iyi ama ne yalan solim her resme baska birini dedi bir Angelina jolie demedi cok bozuldum walla ) catherine zeta jones da dese olardı ama ) genelde onlara benzetiyorlar da solemesı ayıp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 karolina kurkova cikti.. .. hic degilse erkek olabilirdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 karolina kurkova cikti.. .. hic degilse erkek olabilirdi.. :rofl: ilahi seven...gece gece kopardın beni benimki 2 saattir açılmadı çokmu özelim ne:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 bi sonuc gelirse soyle ha.. .. merak ettim valla.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 üyelik falan yaptınmı sen yoksa bodoslama attınmı resmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 naylon bi uyelik yaptim mecburen.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 bende yapiim bari...belki bi işe yarar...hayır gözler uykusuzluktan balon gibi oldu inat şu işi halletmeden yatmıcam:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 ee bi haber.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 üyelikte takıldım kaldım hala bitmedi ööle takıldı kaldı sayfa..sabrımı sınıyo bu site... meditasyon yapıom bilgisayarın karşısında ama az kaldı atıvercem laptopu pencereden şimdi:wallbash: -------------------- allaaaaahım sana geliyorum tut beniiiiiiii...o kadar bekledikten sonra nickname alınmış dedi ben bi sigara dha yakıp az daha deniyim karolinacım:D haber vericem sana..olmadı öm den veririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 jason statham cikar camdan falan atarsan.. edit: allahim karolina kimdi ki diyorum ya.. :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 bana şarapova çıkçakmış gibi gelio:D:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 nese sen bilgisayari benzetmeden o seni birine benzetirse haber verirsin.. .. ben dayanamiyorum yattim.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 sayfa görüntüllenemiyor:wallbash: zati neye kafayı taktıysam olmadı bugüne kadar...bende yarın denicem artık 2 kaşık pasiflora içtim uyucam birasdan:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Vallaha arkadaşlar işin doğrusunu söylemek gerekirse,ben bu konuyu derin derin araştırıp taraştırdıktan sonra bi baktım hiç bi ünlüye benzemiyorum.Artık tek çarem var ünlü olmak:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 popçumu olacan topçumu:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Devlet adamı,olmadı Patron filan olurum:D:D ikisi de bana uygn diil sylediklerinin.Hayatta hiç bi zaman popüler olucak kadar düşmedim+spor sağlığa zararlıdır;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 spor sağlığa zararlıdır;) :nea:aa ilk defa benle aynı şeyi düşünen birine rastladım:) neyse devlet adamı olursan benide yanına aldır yönetimde kabiliyetliyimdir. hem kpss olmazsa bi iş imkanı olur benim için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Tamam o zaman seni gençlik ve spor bakanı yaptım kurtar gençliği içine düştükleri spor batağından barlara yöneltelim gençlerimiz:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 seven of spades karolina kurkovaya benziyo musun cidden? yok benziyosan senle bi randevu felan ayarlayalım üyelik istiyo dur bi deneyelim bakalım kim çıkcak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.