Ariakas Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2014 Korkunç veya şiddet içerikli videoların yüklenebildiği bir alan olmadığından buraya açtım başlığı. Rahatsız olabilecek arkadaşlar izlemesin. http://www.youtube.com/watch?v=8giBhxznUcU&feature=youtu.be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 yaktın madem söndürsene be kadın :blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 ama sormalısın kadına adamı niye yaktın diye.. Umarım hak etmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 ama sormalısın kadına adamı niye yaktın diye.. Umarım hak etmiştir Olay kazayla olmuş, bilerek yapılan bir durum değil. Kadın yaşıyor ancak 1. dereceden yanıkları mevcut. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Olay kazayla olmuş, bilerek yapılan bir durum değil. Kadın yaşıyor ancak 1. dereceden yanıkları mevcut. olay yerinden canlı yayın Ariakas'dayz şimdi ben de masaya sıcak servis yaptıklarında hep temkinli olurdum bu paranoyamı bırakmam artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 bardaklara petrol dolduruyor galiba kim bilir zehirleyecekti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.