Ariakas Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2014 [video=youtube;i4xZR_T-QVo] Hintli bir kadın şeytanın şerrinden korunmak için bir sokak köpeği ile nikahlandı. Jharkhand eyaletinin bir köyünde yaşayan Mangli Munda isimli kız, ailesi tarafından “Senin üzerine şeytanın ruhu sinmiş” eleştirileri üzerine babası tarafından bulunan bir köpekle nikah masasına oturdu. 18 yaşındaki talihsiz Munda, ailesi tarafından bulunan ilginç damadı sevmediğini, ancak bu evliliğe mecbur olduğunu söylerken baba ise, “bu düğüne ciddi masraf yaptım. Ancak şeytanı kızımdan uzaklaştırmanın başka bir yolu yoktu” şeklinde konuştu. Bölgede sıkça rastlanan köpekle nikah geleneğinin gençlerin ileride yapacakları evliliğin sağlıklı ve uzun soluklu olması için yapıldığı belirtiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Köpeğe sormuşlar mı? Nası evet demiş? Siz köpek bey,Munda ile evlenmek istiyor musunuz? "Hav hav" Ben de sizi karı-köpek ilan ediyorum. . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 köpekte pek yakışıklıymış maşallah maşallah bir ömür mutluluklar genç çifte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 allahım şu insanlara akıl fikir ver Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Köpek için evlenmek pek bir şey ifade etmiyor onun için seks yine bedava ahah komik değilim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 kemal sunal`in filmi geldi aklıma :-) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Resmi nikah mı kıymışlar yoksa Hindu nikahı mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Köpeğin bile resmi karısı var la annaamm hepsini geçtim.. şimdi köpek karısını ısırsaaaaa.. kız baba evine gelse kaçsa.. .babası kocandır kızım ısırırda severde mi diyecek.. yahu hepsini geçtim bunlar ciddi ciddi çiftleşiyor mu birde ? evet sapkınca soru oldu farkıyım ama yok yahu aklım almıyor .. iğrençlik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Sonra bu adamların aklına bu filmler nereden geliyor diyor insan... http://www.youtube.com/watch?v=VyQAFhBv4Ts Oh My God, Bolywood'un en dolu filmlerinden biri hatta sanırım son yıllarda izlediğim en güzel filmlerden biri... İzlememiş olanlara tavsiye ederim. Tanrı'ya dava açıp tebligatı ulaştıramayan bir Hintli'nin haberini paylaşmıştım yıllar önce... İşte bu film onu anlatıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Aslında Hint Kültürü'nde bir çift evlendimi 1 hafta sonra gelinin ailesi gelir ve kızı alıp evine götürür. Damat eve gelince eşini bulamaz ve tekrar eşinin evine gider, artık su sığırı ya da bir miktar para vererek yeniden gelini yuvasına götürür. Şimdi bu köpek napacak arkadaşlarını toplayıp baskın mı yapacak? Köpeğin bile resmi karısı var la annaamm hepsini geçtim.. şimdi köpek karısını ısırsaaaaa.. kız baba evine gelse kaçsa.. .babası kocandır kızım ısırırda severde mi diyecek.. yahu hepsini geçtim bunlar ciddi ciddi çiftleşiyor mu birde ? evet sapkınca soru oldu farkıyım ama yok yahu aklım almıyor .. iğrençlik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Tatile gittiğim yerde hotel çalışanlarından at-eşek-köpek-kedi-ördek-tavuk dinlemeyen olaylar duyduktan sonra bunlar bana oldukça normal geliyor.İyi bari evlenmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Tamam bak farklı kültür ve inanışlara saygım vardır... ama bu ne lan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Köpeğin bile resmi karısı var la annaamm hepsini geçtim.. şimdi köpek karısını ısırsaaaaa.. kız baba evine gelse kaçsa.. .babası kocandır kızım ısırırda severde mi diyecek.. yahu hepsini geçtim bunlar ciddi ciddi çiftleşiyor mu birde ? evet sapkınca soru oldu farkıyım ama yok yahu aklım almıyor .. iğrençlik hayir ciftlesmiyorlar, bir cesit rituel bu, ruh esi olup ruhtaki kotulukleri kopege aktarmak gibi sanirim. videoda diyor zaten, artik herkes bu kizin uzerinden kotu sansin kalktigina inaniyor bundan sonra kendine hayirli bir kismet bekliyor kiz ( gercek bir insan evladi kismet yani ) kopekte bahcede evin kopegi olarak hayatina devam ediyor ( sonda diyor ya "family pet" ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Hiç belli olmaz ki son günlerde zaten yeterinde hayvan tacizi haberleri gördüm. İnsana güven olmaz bence. Ritüel de olsa o nişanlanma olayı hoş bir durum değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Hiç belli olmaz ki son günlerde zaten yeterinde hayvan tacizi haberleri gördüm. İnsana güven olmaz bence. Ritüel de olsa o nişanlanma olayı hoş bir durum değil. sahipsiz hayvanların haklarını koruyan yasa yok ki 500 tl para cezası falan sanki arabayla hız yapmışsın . döveceksin hepsini . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 sahipsiz hayvanların haklarını koruyan yasa yok ki 500 tl para cezası falan sanki arabayla hız yapmışsın . döveceksin hepsini . Etik dışı sayılan deneylerde kullanılabilirler bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Hiç belli olmaz ki son günlerde zaten yeterinde hayvan tacizi haberleri gördüm. İnsana güven olmaz bence. Ritüel de olsa o nişanlanma olayı hoş bir durum değil. bence de hic hos degil, akil alir gibi de degil , onayliyormusum gibi gorunmeyeyim de amac iliskiye girmek degil onu belirteyim dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.