serpentine Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2014 Immediate Music adıyla film müzikleri yapan grup, albümlerinde Globus adını kullanıyor. https://www.youtube.com/watch?v=ePaS6vyNfR0 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Bunlara epic song denmiyormuydu acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Evet. Tabi Latince ve epik olmayan şarkıları da var ekledim konuya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 İtina ile dinlenilir hastasıyız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Elfen Lied - Lilium (opening version) yada (OST) diye aratın Latince paylaşıyorsak Güzel br animenin açılış müziğini paylaşmak güzel olur o zaman Japonca bir animenin Latince açılış şarkısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Aslında konuyu açarken Latince şarkılar diye açıp farklı şeyler de mi koysam diye düşünmüştüm Archnight. Ben de çok severim Lilium'u ve Latinceyi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Allegri - Miserere mei Deus (w_1-4_17-20) Epik müziklerin atası kilise korolarıdır farkında iseniz epic müziklerde hep cursade , light , blessed , gibi tabirler çok yer alır bizim mehter marşı ne ise onlarında bu işte bana sorarsan evet bazıları özenti diyecektir illa ki ama ben mehter marşı yerine bu müzikleri tercih ederim.. Sadece mehter marşıda değil ilahilerde buna dahil .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Tüm parçalarını severek dinlerim... Ama bu parçanın yeri ayrı Sözlerini odamın duvarına yazmıştım hatta bir ara. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Yeni müzik listem bu sayfa olacak anlaşıldı. Reserved* Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Gerçi tapınakçıları hiç sevmem.. ama tv lerde kullanılan en çok duyduğunuz Epik müziklerden biridir.. İlla ki bir yerde rastlayıp duymuşluğunuz vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.